Probiotika a dovolená. Používáte před?

adelkawe
31. črc 2019
Uživatel adelkawe je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od adelkawe.

Používáte nějaka probiotika před dovolenou a pomohlo vám to?

terkatqe
2. srp 2019
Uživatel terkatqe je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od terkatqe.

Používám Laktobacily 5 od Naturevii ( dříve swiss natural) Stačí mi jedna tableta denne týden před odjezdem a během dovolené a od tý doby sem naštěstí neměla střevní potíže. Ani v Egypte nic, jak dřív Faraonovu pomstu. https://www.lekarna.cz/swiss-laktobacily-5-66-cps/

zelenaesmolda
2. srp 2019

@terkatqe
pry jsi neduveryhodny uzivatel,ja teda na tvych prispevcich nic spatneho nevidim ale adminum se asi nelibi,ze sdilis odkazy mimo jejich placene reklamy :D

hanickaver
17. srp 2019
Uživatel hanickaver je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od hanickaver.

Taky beru vždy probiotika před dovolenou , ty střevní problémy mě za to pak nestojí na dovolený. Opravdu to učinkuje.

erikamaj
28. srp 2019

ano, já beru probiotika před dovolenou, loni jsem brala i přes dovolneku asi tři dny a bylo to v pohodě. Překonala jsem helikobaktera, cize preventivně musim bratr antibiotika ci se mi to paci, ci ne. Akurat tento rok jsem byla na dovolené na lodi, protože můj muž je blazon a objednal jachtu od https://www.boataround.com/cz a prve tři dny jsem brala i probiotika i kinedryl spolu. Ale nebyl s tim problem.Kapitan věděl, že mi bývá špatně na palubě, tak jezdil opatrně, pomalu a snažil se vyhýbat šílených proudem. Nebylo mi špatně na žaludku ani z jídla v Řecku, urcite ty probiotika mi pomohli .. Možná i proto, že jsem je brala přes dovolenou ..