terkatqe
Uživatel terkatqe je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od terkatqe.
terkatqe
23. zář 2019

Kapky Sterimar koupis v každý lekarně 🙂 na internetu mužeš samozřejmě objednat taky.

terkatqe
19. zář 2019

Já jsem spokojená se sunarem,malá mě jiné značky vyplivovala,jen sunar jí chutnal.

terkatqe
19. zář 2019

Použila jsem kalkulačku, která je na tech stránkách a pro jistotu sem si tam i zavolala a po telefonu mi řekli to stejné co mi vyšlo v kalkulačce.

terkatqe
9. zář 2019

Já mám výbornou zkušenost s kapkami Sterimar. Jsou to kapky s mořskou vodou . https://sterimar.cz/sterimar-na-ucpany-nos

terkatqe
8. zář 2019

Já v těhotenství užívala brusinky od Naturevii https://www.naturevia.cz/e-shop/brusinky/brusinky-1132-mg-detail. V lekarně mi poradili že jsou čisté a nejsou tam přidany žádné složky, které by těhotenství nebo následně kojení vadili.

terkatqe
8. zář 2019

Já je beru již v polovině mezičasu mezi antibiotiky a ještě týden do dokončení léčby. Dřív sem měla vaginální infekci a prujem a tohle mi zabralo. Používám Laktobacily 5 od Naturevii. Stačí jedna tableta denně.

terkatqe
6. zář 2019

Já dietu od prodietix držela asi před půl rokem a vybrala sem si jí právě proto že mají chutově nejlepší jídla. Jednotlivé porce sou malinko dražší než u konkurence ale vyplatí sem investovat, mají výbornou chut. Zhubnula sem za 3 týdny 9 kilo a stále si držím váhu.

terkatqe
2. srp 2019

Používám Laktobacily 5 od Naturevii ( dříve swiss natural) Stačí mi jedna tableta denne týden před odjezdem a během dovolené a od tý doby sem naštěstí neměla střevní potíže. Ani v Egypte nic, jak dřív Faraonovu pomstu. https://www.lekarna.cz/swiss-laktobacily-5-66-cps/

terkatqe
2. srp 2019

Já osobně už pár let nakupuji na www.e-kondomy.cz . Velký výběr a ceny od nejlevnějších po nejdrazší. Vždy si vyberu.

terkatqe
1. srp 2019

Ja používala kapky Sterimar bebe na ucpaný nos. Má i uzpusobenou bezpečnou trysku pro nejmenší děti. Mužete se podívat zde https://sterimar.cz/sterimar-bebe-na-ucpany-nos

terkatqe
1. srp 2019

Já taky používám Sterimar. Je super že maji specialni trysku, bezpečnou pro malý děti. Mořská voda je fajn a ještě obohacená o měd.

terkatqe
1. srp 2019

Musim říct že o prodietix.cz sem už slyšela že je dobrá. Jak tam vlastně určují jaký dietní program zvolit pro konkretní osobu?

terkatqe
1. srp 2019

Adelko tak dekuji za tip. A podle čeho ti vybrali ten dietní program?

terkatqe
18. črc 2019

A kde ty LAKTOBACÍLKY seženu, normálně v lekarně? Ta značka Naturevia dřív byla swiss natural ze? To vim že je Kanadská moc kvalitní značka.

terkatqe
18. črc 2019

Ja používala u maly od narození Laktobacílky baby od značky Naturevia.cz , vysýpací kapsle,sypala sem do mleka. Vydrželi nam v lednicce hrozně dlouho. Ted když byli malý 3 ji kupuju cucací pastilky Laktobacílky třesnové. Moc ji chutnaji.

terkatqe
12. črc 2019

Já po několika neuspěšných dietach při kterých sem měla hlad a byla unavená, sem si nechala poradit od kamaradky a koupila dietní program od prodietix.cz. Po 3 týdnech 9 kilo dole, takže sem na váze jaké sem chtěla být. Hlavně mají ty jídla moc dobrý a mohla sem si je sestavit podle svý chuti.

terkatqe
10. črc 2019

Nakonec sem koupila pro malyho kapky Sterimar . A velice kladně mě překvapili jak mu pomohli.

terkatqe
4. črc 2019

Mě řekla doktorka že mořska sůl je pro děti opravdu nejlepší. I jako prevence. A nemá to hlavně žádné vedlejší učinky. Jako třeba zavislost na tom a tak.

terkatqe
4. črc 2019

Duležitý aby se ty dva o sexu bavili. A pak společně přisli na to ,co ty dva baví. Je toho opravdu moc. Se vždycky dívám na internetu jaky je výběr.