icon

Problém s HA dřív, teď Azalia a zase. Máte tip?

cacenka_d
8. čer 2014

Holky potrebuju poradit, jelikoz jako kupovat kazdy mesic neco a testovat se mi moc nechce 🙂

Od 13 let jsme mela HA (kvuli nepravidelne MS), cca do 20 jsem nemela problem. 1. jsem mela cylest po tom jsem teda hodne pribrala a pak silenych let triregol, cca v tech 20 jsem zacala mit po nem zmeny nalad apod. Takze jsem v 21 rekla, ze musi nastat zmena, dostala jsem ty naplasti (vzdycky mi po 1-3 dnech spadli, takze balicek na 3 mesice vzal za 1 mesic za sve), fajn tak jsem se na to vybodla, stejne jsme chteli casem mimco. V 25 letech jsem čekala Lucku (spontání porod), po ní HA nenasadila plánovali jsme druhé mimčo stejně brzy po ní, letos se narodila Kačka akutním císařem. U obou prosě brzo došlo mlíko a já dostala hned po 6nedělí Azalii, protože jsem ještě kojila i když už asi jen týden.
2 dny po nasazení mi začalo být blbě, mám nízký tlak i normálně a po tomhle opravdu dobrý kolotoč v hlavě, nespim, je mi zase blbě a pak jsem protivná. MS 6 dní hodně pak 2 dny klid a teď sice menší, ale zase 7 a to mám jako prémii pořad bolesti břicha, že i když jsem si nenechala ani po císaři dát injekce na bolest tak teď se cpu Ibalginem jedna radost.

Mate typ na nejakou antikoncepci (krom abstinenece 🙂). Na latex mem alergii takze to taky neni uplne optimal a třetí neplánujeme. Díky moc za typy.