Problémy s křečovými žilami v těhotenství a jak je řešit?
Zdravím Mám takový problém udělali se mi v těhotenství křečové žíly.. už jich mám cca 3 roky a zhoršilo se mi to.. levá noha mě cca 3 dny hodně bolí mám křečové žili a mám takové že mam až boule ze spaní mám silne krece že už vůbec nespím.. teď mě ta noha boli jak kdybych měla krec v noze až mě ty žili pálí :(.. když chodím tak mě ta noha bolí až pátá mě bolí.. dnes jsme byla u paní doktorky ale ta tam byla jen do 9 :nevim:.. tak se chci zeptat co s tím :nevim: už jsem zoufalá dávám si léky na bolest ale nepomáhá mi to bojím se abych neměla trombozu

@alexandria80 mne to nepomáhá vůbec
Zkuste hirudoterapii, pomáhá na křečové žíly, absolvolala jsem taky, kvůli zádům a paní říkala, že k ní dochází spoustu žen s křečovými žilami a opravdu to funguje🙂
@maruska225 mate prosim kontakt na nekoho Praha nebo okoli? Dekuji
@laura089 Ahoj tak mám křečáky celý život a v těhotenství se mi strašně zhoršily, ty to máš malé neboj'-). A po porodu to zmizne, bude jako před těhotenstvím.Já měla nakonec dvě trombózy, jedna v devátém měsíci a druhá na konci a v šestinedělí. Brala jsem na to léky na ředění krve. Teď jsel skončila šesrinedělí a vše je pryč vydrž🙂. Křečová žíla je modrý tlustý mruh, který při stlačení není tvrdý. Tromb je červený flek na žíle, může to být i půl nohy, může být i fialový. a Při dotyku je jasně tvrdý. Nejčastěji v kolenních jamkách.
Máma brala Detralex, docela jí to pomohlo, ale pak ho brát přestala a ty žíly se jí objevily znovu. Takže nevím, podle mě na to prostě nepomůže kromě operace nic.
@sola11 znám paní z Kozovaz, vesnice za Čelákovicemi. Asi 20-30 min od Prahy
@stelica51 Ano, Detralex, ale je na předpis a taky je dost drahý. Mě teda u Dr. Maxe doporučii Rumberalin coby levnější alternativa Detralexu, je to jejich vlastní produkt. Já tedy to nemám nijak dramaticky ty křečáky, tak nemohu posoudit zlepšení. Docela Dr. Max věřím, ikdyž odborník nejsem, složení jsem úplně nestudovala. Když tu bude nějaká lékarnice a podělí se o svůj názor, budu jedině ráda.

@laura089 ahoj,ja mam to same.Beru horcik a nalinko me to zabralo.Ale trochu jen no