Proč mám tak dlouhou menstruaci?
Můj 1.den menstruace je lehoučké špinění, 2. den silné, 3.-4.den proudy, kusy, 5.-6. středně, pak už málo, ale ještě se i 9.den objeví hnědý! Proč to mám tak dlouho? a za pár dnů zas ovulační ☹
@samik2008 prý je vše v pořádku, je to blbé ten můj stav?
Jsem na tom podobne ,2-3 dny spineni,pak 3dny klasicka a silna ms a potom tak 5-10dni spineni ☹ U dr vse v poradku ,tak nevim kde je chyba ,ale je to otrava takhle dlouho .
@lekorka453 mám odjakživa totéž.. Neřeším. Podle dr vše v pořádku.. Těhotná bez problémů.. Nic s tím nenadělás.
Měla jsem to úplně stejně, pomohla až antikoncepce. Teď jsem po dvou porodech a mám to první den slaboučce, 2 -3 den šíleně a pak málo a konec. Dá se to přežít, ale taky to není úplně super. Dle dr. také vše v pořádku, ale antikoncepci brát nechci, z tělíska mám strach, tak přežívám. Jinak se může ascorutin a kamarádka pije naředěnou citronovou šťávu nebo jí hodně grepů hned jak zašpiní a má to prý málo.
Taky mam delsi menstruaci. Ani antikoncepce to nezkratila. Zkousim ted kontryhel. Ten ma mesicky zkratit.
@lekorka453 znám paní co má první den strašnou migrénu,jdou z ní kusy a jen leží přikrytá pod peřinou,musí být tma...
Holky,nevím jestli jsem na této stránce zprávně,ale prosím o radu.Jsem rok po porodu.Jelikož pořád kojím,jsem menstruaci dostala,až ted,pomalu po roce.Když jsem byla po šestinedělí u svého gyn.tak mi bylo řečeno,že to hned tak nedostanu.Poprvé menstruace dobrý a ted podruhé,to mám snad 3týdny.Nějaký den to mám slabší a pak zase silnější,až jde ze mě občas i sražená krev.Je to normální.Přikládám to k tomu,že jsem to dlouho neměla,tak se čistím.Co vy na to.Děkuji za rady.

@lekorka453 některé ženy to tak bohužel mají...pokud máš ještě nějaký problém,co tak zajít na gynekologii