Prosím, co na akné?

8. kvě 2021

Dobrý večer holky, prosím nějaká zaručená mast nebo cokoliv co zabírá na akné? Já na to v mladí trpěla jako blázen, při tehu silenost a teď tedy mnohem lepší, ale sem tam jsem osypaná.. co Vám pomohlo? Děkuji

te_reza
8. kvě 2021

Sudocream

drep
8. kvě 2021

Skinoren

zelenaesmolda
8. kvě 2021

Resit pricinu

autor
8. kvě 2021

@zelenaesmolda ze by hormony po porodu? Mamka to měla taky tak, proto se ptam co komu co pomáhá

autor
8. kvě 2021

@te_reza
@zelenaesmolda
Dekuji holky

zelenaesmolda
8. kvě 2021

u me bylo akne priznak potravinove alergie,konkretne mliko

xmisas
8. kvě 2021

Řeším již několik let.. víceméně bez úspěchu.. vystřídala jsem vše možné.. měnila lékaře.. ta poslední mi pořád nabízela a nabizi nějaké prášky, co prý mají celkem dobrý účinek..podmínkou je antikoncepce, jelikož když se přes prášky otěhotní prý to bude na 100 procent "zrudicka" jak sama říkala.. pokaždé jsem s díky odmítla.. takže zkušenost s těmito prášky nemám .

danca9257
8. kvě 2021

Teď jsem četla na facebooku, že je prý dobrý na akné jablečný ocet🤷🏻‍♀️

danfal
9. kvě 2021

Synovi pomohlo toto https://www.drmax.cz/bactodermal-30-pastilek?gc.... Ještě vitaminy zinek, selen, kosmetika na akné - používáme Biodermu. Dal mu paní doktorka predepsala čisticí vodicku, kterou nám namichali přímo v lékárně. A pokud je to úplná hruza, tak na zánětlivá ložiska dostal antibiotickou mast.

danfal
9. kvě 2021

Je to boj, ale i naše paní doktorka tvrdí, že příčina je vnitřní. Ta probiotika máme na její doporučení. Přeji, ať něco pomůže .

majili
9. kvě 2021

Ja ted mela problem na zacatku tehotenstvi a zacala jsem pouzivat serum od The Ordinary - Zinc + Niacinamide a zlepseni bylo neuveritelne. Pokud mas instagram, tak moc doporucuji k peci o plet sledovat katerina_routova.

zelenaesmolda
9. kvě 2021

@majili
Lepsi mas vyzivu zevnitr nez nejake sera.Tablety se zinkem,niacinem a biotinem udelaji lepsi sluzbu nez predrqzene sera

majili
9. kvě 2021

@zelenaesmolda to serum stoji 170 korun, takze urcite neni predrazene. Nerikam, ze neni dulezity, co clovek ji, ale ja jim zdrave a jim vitaminu a mineralu dostatek a presto mi hormony akne zpusobily.
Ale stejne dulezity je cistit spravne plet a pokud akne vznikne, tak je potreba to i z vnejsku necim resit.

zrzinda
9. kvě 2021

Myslím, ze je fajn investovat do kvalitní kosmetiky i když to stojí ranec. Já používám Biologique Recherche a miluju ji.
Pak samozřejmě taky omezit cukry 😊