icon

Psychické problémy při užívání antikoncepce. Máte zkušenost?

wandelinek
3. zář 2025

Dobry den, zazil nekdo psychicky problem při brani antikoncepci? Pokud jake době, to odeznění? Děkuji

angulina22
3. zář 2025

@wandelinek ano, zažila jsem úzkostné stavy, deprese, lítost, plačtivost… neodeznělo, přešla jsem na jiný druh, ale úplně nejlepší bylo vysadit. Já jsem teda celkově nervák a stresař, takže to asi ještě víc hormony podtrhly, ale rozhodně už mi nikdy potom tak mizerně nebylo

martina1317
3. zář 2025

Na me tak pusobi, zaroven funguje dokonale i v tom, ze je ze me uplna frigida a manzel mi zacne “smrdet”. Zatim mi zadna antikoncepce nesedla. Vysazuji ted po roce a hned po prvnim mesici bez je mi o dost lip…

emillyhk
4. zář 2025

Stalo se mi u první antikoncepce, probrečela jsem dva cykly, úzkosti, skoro až depresivní stavy. Vyměnila jsem ji za jiný typ a v pohodě. Po letech jsem ji vysadila ze dne na den v půlce platíčka, najednou jsem měla fyzický odpor dát si pilulku do pusy. Vrátila jsem se k HA po pár letech, beru v dlouhých cyklech a jsem v pohodě. Naopak jsem na tom možná i líp, protože moje PMS bylo fakt náročný, vadilo mi i to že manžel dýchá 🙈

stelica51
4. zář 2025

Taky jsem měla úzkostné stavy, ale po vysazení zase zmizly. Ale na každého to má jiný vliv. Tebe to vůbec nemusí ovlivnit.

luhana
4. zář 2025

@wandelinek
Ano, zažila. Úzkostné stavy, byla jsem plačtivá, lítostivá. Taky žravá. Za 2 měsíce užívání +5 kg. Poté jsem přešla na jinou a ta už mi sedla. Vše odeznělo.

wandelinek
autor
5. zář 2025
@stelica51

Taky jsem měla úzkostné stavy, ale po vysazení zase zmizly. Ale na každého to má jiný vliv. Tebe to vůbec nemusí ovlivnit.

@stelica51 Právě si tím procházím,ale už je líp. Dekuji za odpověď

wandelinek
autor
5. zář 2025
@martina1317

Na me tak pusobi, zaroven funguje dokonale i v tom, ze je ze me uplna frigida a manzel mi zacne “smrdet”. Zatim mi zadna antikoncepce nesedla. Vysazuji ted po roce a hned po prvnim mesici bez je mi o dost lip…

@martina1317 ja mam vysazeno 2 mesice a je mi líp,ale furt to není ono. Děkuji za odpověď.

wandelinek
autor
6. zář 2025
@stelica51

@stelica51 A antidepresiva jste nekdo užívala? Nebo nemuseli,za jak dlouho jste byla v pohodě? Děkuji