Psychické problémy při užívání antikoncepce. Máte zkušenost?
Dobry den, zazil nekdo psychicky problem při brani antikoncepci? Pokud jake době, to odeznění? Děkuji
Na me tak pusobi, zaroven funguje dokonale i v tom, ze je ze me uplna frigida a manzel mi zacne “smrdet”. Zatim mi zadna antikoncepce nesedla. Vysazuji ted po roce a hned po prvnim mesici bez je mi o dost lip…
Stalo se mi u první antikoncepce, probrečela jsem dva cykly, úzkosti, skoro až depresivní stavy. Vyměnila jsem ji za jiný typ a v pohodě. Po letech jsem ji vysadila ze dne na den v půlce platíčka, najednou jsem měla fyzický odpor dát si pilulku do pusy. Vrátila jsem se k HA po pár letech, beru v dlouhých cyklech a jsem v pohodě. Naopak jsem na tom možná i líp, protože moje PMS bylo fakt náročný, vadilo mi i to že manžel dýchá 🙈
Taky jsem měla úzkostné stavy, ale po vysazení zase zmizly. Ale na každého to má jiný vliv. Tebe to vůbec nemusí ovlivnit.
@wandelinek
Ano, zažila. Úzkostné stavy, byla jsem plačtivá, lítostivá. Taky žravá. Za 2 měsíce užívání +5 kg. Poté jsem přešla na jinou a ta už mi sedla. Vše odeznělo.
Taky jsem měla úzkostné stavy, ale po vysazení zase zmizly. Ale na každého to má jiný vliv. Tebe to vůbec nemusí ovlivnit.
@stelica51 Právě si tím procházím,ale už je líp. Dekuji za odpověď
Na me tak pusobi, zaroven funguje dokonale i v tom, ze je ze me uplna frigida a manzel mi zacne “smrdet”. Zatim mi zadna antikoncepce nesedla. Vysazuji ted po roce a hned po prvnim mesici bez je mi o dost lip…
@martina1317 ja mam vysazeno 2 mesice a je mi líp,ale furt to není ono. Děkuji za odpověď.
@stelica51 A antidepresiva jste nekdo užívala? Nebo nemuseli,za jak dlouho jste byla v pohodě? Děkuji

@wandelinek ano, zažila jsem úzkostné stavy, deprese, lítost, plačtivost… neodeznělo, přešla jsem na jiný druh, ale úplně nejlepší bylo vysadit. Já jsem teda celkově nervák a stresař, takže to asi ještě víc hormony podtrhly, ale rozhodně už mi nikdy potom tak mizerně nebylo