icon

Stařecké skvrny na hřbetu ruky. Máte zkušenost? Zajít na kožní?

podzimniden
29. čer 2020

Maminky, udělaly se některým z Vás během těhotenství, kojení pigmentové skvrny na hřbetech obou ruk? Říká se jim také jaterní skvrny. Já jich mám docela dost a zamýšlím se, zda je to pouze estetický problém nebo raději zajít na kožní. Děkuji

Stařecké skvrny na hřbetu ruky. Máte zkušenost? Zajít na kožní?Stařecké skvrny na hřbetu ruky. Máte zkušenost? Zajít na kožní?
ovin
29. čer 2020

Během těhotenství jsem měla spoustu takových skvrn na krku a břiše (na rukou si nepamatuji) a po porodu vše zmizelo.

ovin
29. čer 2020

Moje gynekoložka mi tenkrát říkala, že v těhotenství tělo produkuje nadměrné množství melaninu, který to způsobuje. Trpí na to více tmavovlásky...kamarádka to měla i v obličeji.

podzimniden
autor
29. čer 2020

@ovin moc děkuji 🌸 když mně už se začaly objevovat po loňském létě, to jsem ještě těhotná nebyla, ale kojící ano.. my teď čekáme třeťátko. teď mi přibývají 🤷‍♀️ Navíc jsem spíš světlý typ.. Ale trochu jste mě uklidnila 😉

amazonkajanik
30. čer 2020

@podzimniden před 5lety se mi udělal flek na čele a krásně mi na to pomáhá redupetin,je určen právě na tyhle "stařecké " fleky

pariri
27. kvě 2024

@podzimniden Dobrý den, prosím Vás, zmizely Vám tyto skvrny, nebo zůstaly. Já pozoruji od loňského roku skvrny na hřbetech rukou a dnes jsem si všimla,že některé jsou mírně vystouplé. Děkuji za odpověď