Stetilizace ženy. Nějaká klinika v Moravskoslezském kraji?
Ahoj vsichni!
Potrebovala bych poradit. Uz 3 roky se chci nechat sterilizovat a ted v lete je to pro me nejvyhodnejsi. Nevite o nejake klinice v moravsko-slezskem kraji? Prosim!!!! Jsem zoufala
Jinak teda taky uvítám nějaké čerstvé informace, zkušenosti..
Nikdy jsem nebyla v Nemocnici, žádná operace, v životě jsem měla jen dvě krátké narkózy kvůli menšímu zákroku. Ale potřebuju něco jistého, dlouhodobého, ať mám až do přechodu klid. Je mi čerstvě 38, děti 3 a víc ani omylem.
@andelka protoze se ted v lete chystam do CR. Bydlim v Anglii, ale asi to budu muset udelat tak, ze se objednam na zimu nebo tak a na ten termin do CR prijedu. Jinak to nevidim. Zavolala jsem si na fakultku v Ostrave, mam jen strach aby mi to udelali poradne. Mne je 25, zadne deti nemam a uz 5 let vim, ze svoje nechci. Jedine adoptovat
@kurokoro a co říkali? Já se chystám po prázdninách na kontrolu na gyndu,tak se poinformuju napřed tam a pak uvidím.
Pokud to budou dělat,tak určitě pořádně. Jak jinak? Navíc dneska se kvůli prevenci rakoviny odebírají radši celé vejcovody, ne jen podvázou jako dřív. Ale na to všechno se musím ještě informovat. Mám 2,5 letého prcka,ještě kojím, tak musím počkat až odstavím a až bude moct být beze mě.
Dneska myslím věk ani počet dětí nehrají roli. Ale vím,že musíš projít kompletním vysvětlením, což jinak než osobně asi nepůjde, musí tam být svědci,a pak je lhůta 3 týdny, než žádost bude přijata, je to jako na rozmyšlenou. Aby si byl člověk jistý.
Kamarádce dělali sterilizaci při třetím císaři, no mně se poslední dítko pár týdnů před termínem otočilo správně,takže z předpokládaného zákroku nebylo nic.
Myslíš,že si to v 25 ještě nerozmyslís? Já jsem nějaké extra biologické hodiny nikdy necítila, vyloženě vytoužené těhotenství bylo až to poslední v 35. První dítě v 26 a předtím ani náznak.

@kurokoro ahoj, já o tom taky uvažuju. Ale reálné to je u mě až příští rok. Nejspíš zvolím fakultku nebo Fifejdy. Co tvůj gynekolog? Neporadí ti? Ono to taky není tak hned. Navíc jsou tam 3 týdny na rozmyšlení. A proč v létě? Já bych právě radši na podzim nebo na jaře. Přece jen je to operace, tak kvůli hojení.