icon

Je silné svědění po štípnutí na zahradě normální?

goovana
13. čer 2022

Ahoj prosim prosím je toto normální?
Něco mě stiplo na zahrádce v sobotu pres leginy
místo je teplé, strašně to svědí i po několika namazi fenistilem a tvrdé
Moc to nejde vyfotit ve skutečnosti je to cervenejsi.
Někdo zkušenost? Postipana jsem na obou nohách ale takto moc jen toto jedno místo

Je silné svědění po štípnutí na zahradě normální?
jjasmina
13. čer 2022

@goovana malá teď to samo a má boreliozu

shirilka
13. čer 2022

@goovana Jj přesně takto reaguju na každé štípnutí od komára nebo mochničky, takové obrovské kola po celých nohách, nepomáhá mi na to vůbec nic. Dopoledne to bývá ještě v pohodě, večer jakoby v tom horečka jak to hřeje a strašně svědí... Prý mám výbornou krev mi řekli, když jsem s tím byla u doktora.

goovana
autor
13. čer 2022

@jjasmina to snad ne...ať je malá brzy v pořádku samozřejmě...takže myslíte že k mudre?

goovana
autor
13. čer 2022

@shirilka u mě je jedno jestli je ráno odpoledne nebo večer pořád to bolí pali svědí a je to horké

jjasmina
13. čer 2022

@goovana No male se prvně udělal na noze tenhle flek a pak ještě jeden, kdy to už bylo na boreliozu. ja bych pro jistotu zašla

goovana
autor
13. čer 2022

@jjasmina tady mám lepší foto

lentilkah
13. čer 2022

Borelka by se takhle rychle neprojevila, zkus nejaky prasek na alergii, melo by se to zklidnit. Taky mam obcas takove kolace.

radkazenklava
13. čer 2022

@goovana mě se dělá něco podobného vždy když mě poprvé v sezóně kousne komar...jedná se o alergickou reakci...zirtec zabere ale ne hned...pomáhá chladit místo ,mazat fenistilem..a hlavně neškrabat...po 2-3dnech to vždy splaskne. Ovšem poprvé když se mi to objevilo šla jsem k Dr jestli to není borelióza a u mě není...při dalších štipancich už taková reakce není...

fouskovi
13. čer 2022

@goovana mě když to takhle oteče musím k doktorovi pro antibiotika

nikkigingerbread
13. čer 2022

mne na takove stipance (tvrde, horke, otekle) pomohla octanova mast

nikusa10
14. zář 2022

Ahoj holky
Chci se zeptat syn má 3 štípance a uprostřed tečku (stroupek) samozřejmě hned plaším že máme doma štěnice 😥😥ale furt se uklidnuji ze to mohl byt jiný hmyz . Dekuji za rady