Test na chlamydie u mužů. Lze vzorek odebrat z moči?
Ahoj, nemá někdo zkušenosti s testem na chlamydie? Manžel si myslí, že by je mohl mít, ale koupil nějaký šíleně drahý testy a po rozbalení jsme zjistili, že jsou jen pro ženy. Pak jsme objednali jiný test a vzorek se dá odebrat z močové trubice,ale je naprosto nereálné tak velkou tyčinku tam strčit. Urologie se děsí. Nevíte,zda se to dá nějak udělat z moči? Díky
Ať jde k praktikovi? Ten by mu mohl udělat testy taky. Kdysi jsme se nechali testovat s manželem, já na gyndě, on u praktika
@leilinka1234
@lociloci
@drep
@lociloci
Děkuji Vám za odpověď. Dnes celý den obvolávám urologie,nikde nemají volno dřív než v půlce srpna. Ani v soukromých, klidně bysme zaplatili. My to potřebujeme vědět, protože jsem dobrala balíček Clostilbegytu,tak jestli můžeme nebo jsem to jedla zbytečně 😭 jen mi poradili, že to může udělat praktik,ale té jsme volali a prý ne... Já už fakt nevím, jsme zoufalí, chceme jen otestovat moč,ale zdá se to být neřešitelný problém 🤯🤯🤯
A odkud jste?
Brno..
A co zajít ke tvému gynekologovi? Nebo do nemocnice do uro ambulance?
Dá se to zjistit i z krve, takže praktik může odebrat krev a poslat na rozbor, budete vědět do druhého dne 🤷🏼♀️ výtěr si nech udělat ty u tvého gynekologa kdyžtak, ten tě objedná téměř hned 😉 pakliže to má on, budeš to mít pravděpodobně i ty

Proč si nezajde na venerologii? Žádný složitosti s tím. S ex jsme to řešili a žádné drama se nekonalo.