Účinky modafinilu: Jak ovlivňuje moji energii a kognici?
Jaktože na mne působí modafinil takhle dávám občas no spíše obden 200mg s hodně výživnou snídaní plus džus si udělám protože chuťe na modafinilu nejsou to by moje tělo ani nezvládlo pak mi po půl hodině naběhne účinek, no a za hodinu cítím pomalý nával energie, bušení srdce pociťuju motivaci že to co nechci udělat tak jdu udělat,třeba úklid veškeré domácí práce, nebo pracovní projekty, protože mne to nějakým způsobem donutí mám čistější myšlení, jsem více pracovitá, rychlejší, flexibilnější,ostřejší zrak, celkově to zlepší pokud chceč kognitivní funkce rychlejsi jsem na tom a celkově i tak to působí 5 hodin na mne. Nejvyšší strop to má tak 3-4hodinu pak to pomalu klesá srdce akorát nevýhoda je po konci účinku bolest hlavy jako po kocovině ale to jde vyrovnat hořčíku hodně se potím,a nemám pocit hladu a když jdu tak se nedonutím jíst sousto pomalu přežvykuji, vypiju moc tekutin ale super akorát je to tak pro mne super.nechápu že na mne to působí modafinil takhle no. Jsem taková zrychlená na něm že si myslí někdo že jsem na perníku protože jsem zrychlená a i motoriku mám lepší a zrak lepší mne přijde že si všímám i detailů no ale musím více jist abych nezhubla.
Tak je to stimulant, z jakyho důvodu ho bereš? Máš narkolepsii, spánkovou apnoe? Je tam dost interakcí s jinými přípravky (na tlak, antikoncepce, omeprazol, leky na ředění krve, samozřejmě alkohol..).
Nechces si davat radsi matchu nez takove sragory?
@lucie2726 Ahoj, jsem Modafinilový expert a to co popišuješ je vše pravda. Modafinil bys neměla brát denně. Ale asi jen 2 x týdně jinak ztratí účinek. Pokud tě bolí břicho při Modafinilu je to kvůli zadrženým plynům v horní části břicha. Pomáhá jedlá soda.
https://www.youtube.com/watch?v=86Z6iPPga3o
Působí správně, působí na mozek. Neptej se proč, my ho tu nevyrábíme. Přečti si příbalový leták a vedlejší účinky. Tak ho neber, když ti vadí.