•
30. kvě 2009samson, to mi připadá jako úplně normální cyklus... ta sliznice určitě ještě doroste. kdyžtak ti sem i hodím odkaz na diskuzi ke sliznici...
0
http://www.modrykonik.cz/forum/show.php?vThread...
a máš pravdu, že co doplňuju progesteron, tak vždycky odchází spousta sliznice... to jsem nikdy předtím nezažila.
a máš pravdu, že co doplňuju progesteron, tak vždycky odchází spousta sliznice... to jsem nikdy předtím nezažila.
ahoj holky,koukám že diskuze pořád frčí tak se asi u vás neděje to co u nás.Ani v jedné z 5 lékáren jsem utrogestan nesehnala že prý se už nevyrábí :-N i paní doktorka v caru mi říkala že není :-N ještě ho mám asi na týden,tak jsem vás moc chtěla poprosit jestli ho některá neberete jestli byste mi ho neprodala.Děkuju
wrtulko o něm jsem slyšela ale mudr mi říkala že já bych to měla za 1000 což je jako mazec :-N na utroš jsem navíc zvyklá a nechci přecházet z jednoho léku na druhý 😞
wrtulko nejmíň do 18tt :-p je to mazec no,nechápu jak ho můžou přestat distribuovat ]-( samozřejmě bych zaplatila i ten gel,zdraví Lukáška je pro mě nejdůležitější 🙂
Katuško to chápu 😉
já bych ti ten gel poslala ale když já ho sama budu potřebovat 😞
Takže už je to Lukášek? To je kráásný x-) x-)
Teda jak to že víte takhle brzo že to bude klučík? normálně se to ví až kolem 20tt?
Kouknu se doma jeslti ten utrogestan nemám - od bývalé kolegině jsem dostala balíček léků co měla na IUI je toho tam dost i nějké stimulační léky tak juknu jeslti by tam nebyl ale až doma
já bych ti ten gel poslala ale když já ho sama budu potřebovat 😞
Takže už je to Lukášek? To je kráásný x-) x-)
Teda jak to že víte takhle brzo že to bude klučík? normálně se to ví až kolem 20tt?
Kouknu se doma jeslti ten utrogestan nemám - od bývalé kolegině jsem dostala balíček léků co měla na IUI je toho tam dost i nějké stimulační léky tak juknu jeslti by tam nebyl ale až doma
to bys byla hodná beruško 🙂
paní doktorka říkala že to uvidí tak za 3 týdny ale najednou prcek roztáhnul nohy a bylo to 😃 genetik mi to potvrdil 🙂
paní doktorka říkala že to uvidí tak za 3 týdny ale najednou prcek roztáhnul nohy a bylo to 😃 genetik mi to potvrdil 🙂
Ahoj dráčku, vidím, že se daří dobře a bude to klučina Lukášek, super.
Já místo Utrošu dostala recept je to gel vaginální CRINONE a za jedno balení se doplácí 23 kč jen. Jinak stojí 481,48 kč. v jednom balení je 15 předplněných aplikátorů a zavádí se jednou denně v poledne. Dostala jsem 3 krabice. měla jsem ještě Utroš i z minula, tak jsem ho ve čtvrtek dobrala a nyní musím toto. Jsem po tom gelu ospalá. Zlatý Utroš teda.
Já místo Utrošu dostala recept je to gel vaginální CRINONE a za jedno balení se doplácí 23 kč jen. Jinak stojí 481,48 kč. v jednom balení je 15 předplněných aplikátorů a zavádí se jednou denně v poledne. Dostala jsem 3 krabice. měla jsem ještě Utroš i z minula, tak jsem ho ve čtvrtek dobrala a nyní musím toto. Jsem po tom gelu ospalá. Zlatý Utroš teda.
ili děkuju tak já si skočím příští týden sem do nemocnice ať mi ho napíšou....
Začni psát odpověď...

Odešli