icon

Užívání Saxendy. Máte zkušenost?

murka54
25. kvě 2025

Zdravím, užíváte někdo Saxendu? Začínám užívat 3. týden, tak bychom se mohly navzájem motivovat

kelerub
25. kvě 2025

Za měsíc jsem objednaná k obezitologovi. Ráda bych taky saxendu. Prý je vhodná též pro lidi s emočním přejídáním. Můžu se zeptat na kolik vychází měsíční dávka a zda pozoruješ že to funguje? Cítíš se opravdu sytá a nemáš tak často hlad? Děkuji za info.

murka54
autor
25. kvě 2025
@kelerub

Za měsíc jsem objednaná k obezitologovi. Ráda bych taky saxendu. Prý je vhodná též pro lidi s emočním přejídáním. Můžu se zeptat na kolik vychází měsíční dávka a zda pozoruješ že to funguje? Cítíš se opravdu sytá a nemáš tak často hlad? Děkuji za info.

@kelerub já teď jsem na dávce 1,2. Navyšovat zatím nebudu. Takže nedokáží říct na jak dlouho injekce vydrží :/ v balení jsou 3pera a za dva týdny mám půlku prvního pryč už. Za těch 14dni jsem dala dole 3,5kg a 5cm v pase. Ale hlídám si opravdu jídlo a pocit plnosti nemám 😁 a brala jsem v Dr. Max a cena byla 2900kc.

kelerub
25. kvě 2025
@murka54

@kelerub já teď jsem na dávce 1,2. Navyšovat zatím nebudu. Takže nedokáží říct na jak dlouho injekce vydrží :/ v balení jsou 3pera a za dva týdny mám půlku prvního pryč už. Za těch 14dni jsem dala dole 3,5kg a 5cm v pase. Ale hlídám si opravdu jídlo a pocit plnosti nemám 😁 a brala jsem v Dr. Max a cena byla 2900kc.

@murka54 děkuji. A dostala jsi na výběr mezi Saxendou a třeba Ozempicem?

murka54
autor
26. kvě 2025
@kelerub

@murka54 děkuji. A dostala jsi na výběr mezi Saxendou a třeba Ozempicem?

@kelerub nn já chtěla Saxendu

kelerub
7. črc 2025

@murka54 Ahoj, můžu se zeptat jak pokračuješ? Už pozítří jdu k obezitologovi. Pořádbereš saxendu? Je ti dobře? Hubnutí ti jde?