icon

Vyrážka pod prsy. Prosím, poradíte?

15. čer 2021

Ahoj holky prosím poradily by jste mi čím to namazat? , Zkoušela jsem sudocream a clotrimazol a nezabírá nic ...... Svědí to , ,,, vím jít na kožní jenže se 3 dětma autobusem a hodinové čekání v čekárně nedám 🤭

Vyrážka pod prsy. Prosím, poradíte?
g_m
15. čer 2021

To je kvasinka, musíte na kožní, pokud nezabírá nic volně prodejného, tak kortikoidy.

autor
15. čer 2021

A co bych mohla ještě vyzkoušet ? ( Z volně prodejnych)
@g_m

ni_kola
15. čer 2021

Zinková mast, jíst hodně zelené zeleniny a hlavně žádný cukr!

autor
15. čer 2021

@ni_kola mno cukru jsem teď sežrala až až měla jsem tehotenskou cukrovku a teď jsem 5 týdnu po porodu takže jsem se cpala kde čím ... Děkuji za radu vyzkouším

hortenziaa
15. čer 2021

Ešte by som skúsila canesten alebo framykoin (ak máte doma, ten je bohužiaľ iba na predpis).

g_m
15. čer 2021

To omezení cukru je jasné, ale tohle je velké a chce to přeléčit. Z volně prodejných bych zkusila Intimiss od Karla Hádka, ale s tímto velmi podobným já musela pro kortikoidy...

goovana
15. čer 2021

Clotrimazol

eloise02
15. čer 2021

Udělalo se mi něco podobného v třísle, nevím, jestli je to totéž, ale vypadá to tak. Trošku mi ulevil Framykoin, ale bylo to tam pořád. Pak jsem už nevěděla co s tím, tak jsem to potřela propolisem (mám tekutý, ne mast) a ten konečně, díky Bohu zabral.

andrasce
15. čer 2021

Hodně větrat, dětský pudr a imazol, vynechat sladké a zkusit nenosit podprsenku

levandule_k
15. čer 2021

Jestli je to kvasinka, tak bych to chtělo něco antibakteriálního ne?

vitezove
15. čer 2021

Mě se tohle občas udělá taky. Zabírá mi třeba canesten. Super je canesten vodička. A dětský pudr.

neomenia
15. čer 2021

@levandule_k kvasinka neni bakterie, takze nikoliv. Kvasinka je kvasinka, mykoza, takze nexo antimykotickeho.

levandule_k
16. čer 2021

@neomenia Díky za upozornění.

marcicek84
16. čer 2021

Lze i imazol co se dava i detem na opruzeniny z plenek...

marcela825
18. únor 2025

Dobrý den chtěla bych se zeptat zda by mi někdo poradil něco se mi udělalo pod prsy a mezi prsy strašně to svědí.zkousela jsem to mazat sudocream a imazol a nic nezabírá to děkuji za odpověď