Zánět slepého střeva?

24. srp 2023

Čauky, mohu se optat jak poznala začínající zánět slepého střeva ? Nic mě intenzivně nebolí jen když si více prohmátnu pravou stranu tak to bolí, nebo když zatnu břicho. Také trochu když něco tezssiho zvedám (pocit tlaku v pravé straně ) díky za odpověď .

cilkat
24. srp 2023

A kdyby to by natažený/namožený sval - rozeznáte to? bolest by byla prostě ne úplně "vevnitř", ale v tý vrstvě svalů, no. Ten popis odpovídá spíš svalovému nebo nějak mechanickému problému, než akutnímu zánětu.

jipe
24. srp 2023

u slepáku se myslím říká, že člověk nezvládne poskoky na jedné noze

zelenaesmolda
24. srp 2023

@jipe
V tom pripade mam zanet slepaku non stop 😂

evellin123
24. srp 2023

Ahojky ,já jsem třeba zvracela a pichalo mě na te pravé straně,ale takovým stylem,že už k doktorce jsem přijela ohnutá a nemohla jsem se narovnat, jak mě bolelo břicho. Doktorka mě okamžitě poslala sanitkou na chirurgii a tam jim to bylo hnedka jasné
Někdo může mít i průjem a teplotu. Jako rozhodně to nepodceňovat,lepší zajet k doktorce nechat se zkontrolovat a mít jistotu ,že je to třeba jen ten sval, ale podle popisu ti to rozhodně nikdo nepotvrdí to až při kontrole doktor.

palja
24. srp 2023

Manžel měl asi 4 měsíce takové malé pobolivani, píchání na pravé straně. Ten zánět se může rozvíjet i velmi pomalu. Pak až ho to začalo bolet jak je tady výše psano, tak měl rozsáhlou peritonitidu a střevo odumřelé, museli mu značnou část vzít. V nemocnici byl měsíc.
Takže po naší zkušenosti bych si zašla k dr, popř na ultrazvuk.

eviicka
24. srp 2023

Mně takhle párkrát bolela ovulace (slepák to nebyl, neboť je od dětství venku).