icon

Zbláznila se mi třetí MS po porodu, nechce přestat

jusinka
6. bře 2016

Holky, prosím poraďte s ms, HA neberu..
Mám 10m po porodu a před 16 dny jsem dostala třetí ms, která ale pořád trvá (celá tahle ms je jiná, přišla s týdenním zpožděním a byla od začátku spíš slabší..). Teď už tedy asi 5 dní jen špiním, ale více či méně pořád.. Stále kojím, asi 3x přes den a 3x v noci, ale mám už třetí dítě a tohle se mi nikdy nestalo. Podle mojí gyndařky se to může stát, rozhozené hormony, stres.., ale nic neřeší, ani mě ještě neviděla a zatím ani nechce. Prý pokud to bude i další ms, která b měla přijít za necelých 14 dní, budeme to řešit dál a to hysteroskopií. Ještě upřesním, těh. test jsem raději dělala a byl negativní.
Měla jste to některá stejně? Co s tím? Už mě to fakt obtěžuje 🙂

elekthra
6. bře 2016

Ahoj, měla jsem to stejně, každá třetí až čtvrtá MS byla dlouhá a slabá a cyklus byl po 21 dnech, sama MS trvala i 9 dní... Byl to opruz! Pak mi podle testů vyšlo, že mám málo železa a přestala jsem kojit (malý měl 17 mesicu)... Ms se upravila a železo taky pomohlo ☺

jusinka
autor
6. bře 2016

@elekthra díky, tak snad nejsem takový exot a srovná se to samo 🙂

elekthra
6. bře 2016

@jusinka doporučuji sirup se železem, tuším se jmenuje Floradix, ono i ty dlouhé krvácení - špinění, hodně vysiluje... Držím palce 😉 A btw, na gyndu bych šla... Ať udělají krevní testy... Na co si platíš pojištění 😉

jusinka
autor
6. bře 2016

@elekthra na ten sirup mrknu, díky za tip 🙂. Ke gyndařce jsem se chtěla nacpat už min týden, ale nějak to omítá zatím řešit.. No uvidím, co to udělá dál.

evulinkab
6. bře 2016

@jusinka Také jsem to mela takhle rozházené...Mně osobne reaguje menstruace na jakýkoliv stres ci nachlazení, chripku...Normálne to mívám pravidelné, ale jakmile treba dostanu chripku, tak to dostanu treba o týden driv a krvácim treba 3týdny vkuse, než se uzdravim...Takže ano, muže to být ze stresu, z rozházených hormonu, atd...Ale také nemusi, že..Asi bych jeste pár dnu pockala, pokud spineni neskonci, určite bych zašla k doktorce...