Zhubly jste po užívání antidepresiv? Jaké jsou vaše zkušenosti?
Ahoj holky chci se zeptat zhubla jste některá po antidepresivech ?
Mám dole od září asi cca 10 kg a nevím jestli se to hned vrátí z5 třeba nebo jestli není něco špatně takhle málo jsem nikdy neměla. Díky
@areh jako je to možné ale mě nepřijde ze bych měla nějaký stres pravé takže to vůbec nechápu, vždycky jsem hubla ze stresu ale teď nic moc
Pokud ti tvoje nová váha není příjemná ve smyslu, že jsi moc hubená, asi bych si začala víc hlídat jak vlastně jím a pokud bych zjistila, že jím "normálně" jak předtím a přesto hubnu řešila bych to s praktikem. Třeba se ti během těch stresů, co jsi prožívala mohla rozházet štítná žláza, ale tohle je výstřel na slepo.
@levandule_k já pravé beru i prášky na žlázu takže si myslím jestli to nemůže být i z Toho prý ji nemám nějakou strašnou ale prášky jsem stejně dostala tak sem si pravé myslela když mám takovou kombinaci tak ze to muže být i tím. Já normálně nejim nikdy jsem nějak nejedlá ale taky sem nikdy nehubla takhle proto mi to přišlo divné. Mě to samozdrejme nevadí ale spis mi to přišlo divné takhle hodně zhubnout aby nebylo neco špatně
@lucaaaaaaqa Zkus prosím používat čárky a tečky, bez toho se to strašně blbě čte.
Já nevím, co je u tebe jíst "normálně", proto jsem to dala do uvozovek. Někdo jí více a někdo méně a považuje to za normální.
Pokud máš sníženou funkci štítné žlázy, tak se ti hůř hublo. Mohla jsi jíst méně a stejně si nehubla, nyní se ti funkce štítné žlázy upravila pomocí léků, tak hubneš, protože jíš málo.
Zaměřila bych se na stravu, abych jedla správně a pokud bych hubla i nadále, řešila bych to praktikem.

@lucaaaaaaqa mě doktor upozorňoval, že můžu mít sníženou chuť k jídlu. Nemůžeš hubnout ze stresu nebo z toho důvodu, proč ty ad bereš? Já to tak mám...