Zkušenosti s konopnými kapkami na lepší usínání?
Ahojte, nemáte někdo zkušenosti s používám konopných kapek na podporu usínání? Vždy jsem hůř usínala a trvá mi to někdy několik hodin. Teď na mateřské jsem aspoň nemusela brzy vstávat, takže jsem se vyspala většinou super, ale nyní musím brzy ráno vodit dceru do školky. Na čtvrtek jsem naspala asi 4 hodin přerušovaně a na dnešek možná tak dvě, usnula jsem až v pět ráno, i když jsem byla předtím celý den unavená a večer extrémně. Co konkrétně vám pomohlo, tablety, kapky, CBD, CBG...?
Zatím mi nic nepomohlo, mléko, meduňka, chmel, kozlík, dodržovat správnou spánkovou hygienu (světlo, monitory, teplota, vzduch, tma...), tak chci se zoufalství zkusit toto.
@dashyyy Děkuji za zkušenost, asi to vyzkouším... Četla jsem, že lidi pak jsou i víc čilejší přes den a mají více energie, to by se mi hodilo. Nepociťuješ na tom potom nějakou závislost? Kapeš to jen některé dny (třeba jen všední) nebo pořád?
@ultradotty rozhodně žádnou závislost nepociťuju, není tam žádné THC, takže nevím, na čem by měla závislost vzniknout 🙂

Za mně alespoň 12% CBD, kapat ráno nebo dopoledne a já teda rozdíl na usínání vidím.. mám dost stresu a občas mi to trvalo, po CBD je to mnohem mnohem lepší