icon

Žlutá stolice a bolest žaludku. Co může být příčinou?

31. led 2025

Od včera rana mam bolesti žalúdka na ľavej a na pravej strane a také pálenie cítim. Akoby som bol stále hladný ale najem sa normálne. Akoby mi to nevedelo stráviť. Včera som sa najedol bolo mi lepšie ale o chvíľu na to 2h zasa ma začalo bolieť žalúdok.
Dnes ráno som išiel na WC a mal som tvrdú stolicu takú do farby do žltého. Zľakol som sa. Keď som sa utrel nemal som krv ani nič.
Dal som si probiotika na ráno. Mám taký pocit že by som mal mat vetry ale Akoby som mal zastavené a stále mi behajú črevá.

Čo to môže byt? Stretli ste sa podobným problémom?

1pomnenka
31. led 2025

Přestaň se furt pozorovat , jdi něco dělat a netroll tady. Žlutá stolice není na závadu, bolesti žaludku nejsou smrtelné, všude řádí chřipky, tak co čekáš. Když se dokážeš najíst, tak to nebude tak zlé, že? Zajdi si k lékaři, když to nevydržíš.

klokanka31
31. led 2025

@1pomnenka No žlutá stolice může být problém žlučníku...🤔

1pomnenka
31. led 2025

@klokanka31 K lékaři nepůjde a příští týden bude mít zase jiný zdravotní problém.

klokanka31
31. led 2025

@1pomnenka Aha už známá firma?

miryp
31. led 2025

@klokanka31 jj, takhle v rychlosti si vybavuji strach o sebe a o partnerku, problém s dioptriemi, způsobenou autonehodu, ale určitě jich bylo víc. Už mu bylo opakovaně doporučeno, aby svou psychiku řešil s odborníkem. No, asi to neudělal, když nám to tu dnes vyšperkoval báchorkou o jeho ho-nech.