icon

Znaménka na prsu. Hormonální změna nebo zajít na kožní?

dududamart
17. pro 2019

Ahoj, myslíte, že tyto znaménka můžou být způsobené hormonální změnou nebo raději zajít na kožní? Poprvé jsem si jich všimla když jsem začala kojit dceru (2 roky), pak jsem si toho přestala všímat, myslela jsem že je to kvůli kojení a hormonům. Teď kojím syna (4 měsíce) a včera jsem koukala, že jich mám čím dál víc 🤔 děkuji za odpovědi

Znaménka na prsu. Hormonální změna nebo zajít na kožní?Znaménka na prsu. Hormonální změna nebo zajít na kožní?
Strana
z2
betelgeuzz
10. čer 2024

@miryp já mám imunitu obecně dobrou, nemocná nebývám. Ale mně dr říkal, že je to hodně dáno geneticky a mamka toho má taky hodně.

pariri
Autor odpověď smazal
pariri
Autor odpověď smazal
pariri
18. čer 2024

@miryp @iv @betelgeuzz Ještě mě tak napadlo, když píšete, že na jiného člověka to přenosné není, jak je to roznesením po sobě samém? Jako když si třeba tu stařeckou bradavici rozskrabnu nebo strhnul, ať záměrně nebo omylem, a pak se poškrábu nebo sáhnu jinam na tělo, roznese se to takhle? Jako třeba i obyčejným škrábáním nebo i třením o oblečení i bez porušení bradaviček? Nebo se takhle šíří jen obyčejné virové bradavice? Někde jsem četla ,že stařecké nejsou virového původu, ale zajímalo by mě, jestli s tím třeba máte zkušenost, že by si to člověk takto nevědomky roznášel sám po sobě.

Strana
z2