Zpožděná menstruace. Stalo se vám?

8. srp 2023

Ahoj holky prosim Vas stalo se to nekomu mam zpozdenou menstruaci 14 dni testy negativni delala jsem jich asi 6 ruzne znacky obcas mam bolesti podbrisku pak to zase ustoupi,chodim se divat na wc a nic bolesti ustoupi a pak za 2 dny zase prijdou.k dr nevim zda mam jit nechci byt za histerku ms mam celkem pravidelnou jednou uz jsem mela velke zpozdeni ale vzdy ms prisla aniz bych musela pro injekci.injekci jsem dostala pouze jednou za zivot.antiko nebere s muzem se nechranime a nesnazime.nechavame volny prubeh.jako ms nepotrebuji ale ty bolesti toho bricha nekdy podbrisek boli,nekdy pod pupikem.jinak jsem jsem asi 2 dny mela vytok ciry bezbarvy.nic me nepali ani nesvedi.zadny stres nemam jsem celkem v pohode.

wladimira
8. srp 2023

Muže to byt cysta ,spis bych zasla za dr

gdpr
8. srp 2023

Môže to byť po chorobe, zo stresu, zmeny životného štýlu... mne raz tak 1 celý cyklus vynechal ďalší prišiel úplne normálne, za rok žena ma mať 11-13 a aj s tým 1 vynechaným mi to vyšlo onak tiež zvyknem mať pravidelnú +- 1-2dni.

autor
8. srp 2023

@wladimira ja nevim nechci ale delat histerku prave no jsem takova ze se nikam nehrnu

lencaa11
8. srp 2023

Cysta ,hormony ,a 100 dalších věcí zajít k lékaři

chybadel
8. srp 2023

Po takové dlouhé době, co si to nedostala určitě nebudeš za histerku.. doktorce bych buď zavolala nebo šla v case, kdy bere akutní případy ☺️ od toho doktorku máš…

luciejonsztova
9. srp 2023

Urcite jit k mudr. Kamarádka měla to samé, vzali jí krev a mudr. zjistila, že má rozházené hormony a v tu danou chvíli je v podstatě neplodná. Dostala jen tabletky menstruaci dostala a bylo to vše v pořádku. Mimochodem hned další cyklus nechtěně otěhotněla. 😁 Za chvilku bude rodit.

autor
9. srp 2023

@luciejonsztova ahoj tak jsem sla k dr a rikal mala cysticka je tam aoe pry opravdu hodne vysoka sliznice ze to nebyva pred ms nameril 18mm tak me vzal krev a uvidi se ja mu rikala ze test mam negativni tak by to test uz ukazal ory bych mohla byt cca 3 tydny ale na utz nic jen cysta.takze pokud na krvi nic nebude tak me da vyvolavacku a tim to konci.tak budu cekat az ms dojde po vyvolavacce.

lencaa11
9. srp 2023

Cysta by se měla hlídat asi vám vzal krev na HCG a markry skrz tu cystu uvidíte zda pomůže vyvolavacka a cysta zmyzi

autor
9. srp 2023

@lencaa11 dr mi cystu nikdy nehlidal rikal ze praskne sama zitra volam na vysledky tak uvidime no.brisko porad boli

autor
11. srp 2023

@lencaa11 krev negativni mam jit na ikjekci ale nepujdu kaslu na to treba ms dorazi