Ztráta chuti na sex

akemi9160
12. led 2017

Dobrý den.Nevím zda jsme vybrala správnou kategorii,nevím kam to zařadit. Jsme s přítelem spolu skoro 7 let.Milovali jsme se každý večer,neodpuzuje mě,stále se milujeme jen jsem ztratila chuť na sex.Není to jen uněj ale u nikoho prostě že by mě třeba přitahovali jiný muži....nemám chuť vůbec....Anina mazlení,nic.Vůbec mě to neláká

lemona
12. led 2017

Co hormonální antikoncepce? Ta to má většinou na starosti. Nebo přemíra stresu?

akemi9160
autor
12. led 2017

Stres nemám a antikoncepci beru od začátku vztahu a nechuť se dostavila až nyní .Beru ji kvůli pravidelnosti menstruace

yerry
12. led 2017

A s partnerem jste o tom mluvili?
Možná

yerry
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
akemi9160
autor
12. led 2017

Mluvili, prý počká až budu mít zase chuť....Nevím proč jínemám.Už jsme spolu nespali měsíc

yerry
12. led 2017

S partner jste o tom mluvili? Možná zkuste nějakou inovací. Třebas nějakou pomůcku. ..
Myslím

lemona
12. led 2017

Aha. Tak já bych sázela na tu antikoncepci (vlastní zkušenost). Co se týká pravidelnosti menstruace, tak tam se problém jen přikryje, ale v žádném případě neřeší, a pak když ženy antiko okolo třicítky vysadí a chtějí mít děti, nestačí se divit. Přečti si na netu články od MUDr. Heleny Máslové (gynekoložka). Já za sebe bych radila použít jiné druhy aniko a tak měsíc užívat kapky Gynex (seženeš na internetu), ty už dokázaly divy! Cyklus většinou srovnají po měsíci až dvou užívání.

krealeaa
12. led 2017
Uživatel krealeaa je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od krealeaa.

taky bych si vsadila na HA - zkus se poradit s gynekologem. změnit/vysadit...

terka_85
12. led 2017

Jsem na tom stejně jako ty. S manželem jsme spolu 10 let, moc ho miluju. Ale po narození prvního syna, jsem úplně ztratila chuť na sex a cokoliv s tím spojeného. Je teda pravda, že občas tu chuť mám, ale to je tak 2x za měsíc. Jinak se přemáhám a snažím se kvůli manželovi.
Mě nepomohlo ani vysazení antikoncepce ani změna prášků.
Taky nevím, co s tím, ale hrozně mě to štve, už kvůli manželovi...

makronka222
12. led 2017

Jsem take v haji, chut a predstava sexu vymizela:/ ikdyby prede mnou stal Tom Hardy tak to se mnou nic neudela. HA neberu x let. Nejak mi prijde, ze partnera beru tak, jako ze biologicky ukol splnil a to telo/mozek uz ho podvedome nepotrebuje. Ja mam obcas i chut zit sama s ditetem. Pritom mi pritel pomaha, penize nosi, cas pro sebe mam taky, ze si skocim s holkama obcas na drink... ale ani ta trocha alkoholu mi k tomu nepomuze.

pidalka12
12. led 2017

Mám to dost podobné. Od te doby, co jsem těhotná, chuť na sex zmizela. Teď spolu spíme max 1-2x týdně. A to svého chlapa miluji jak nikoho. Časem se to snad změní...

jade85
12. led 2017

Ahoj holky. V prvni rade bych prestala vsechno svadet na HA, jasne, neni od veci to konzultovat s gynekologem a pripadne zkusit vysadit/zmenit, ale vzhledem k tomu, ze tazatelka pise, ze HA bere uz dlouho a driv problem nemela, myslim, ze tady problem nejspis nebude. Clanky Dr. Maslove mne osobne prijdou prehnane radikalni, v necem ma treba pravdu, ale celkove HA prehnane demonizuje (k tem zenam, co vysadi HA po 30 a nemuzou otehotnet - ja ji brala skoro 15 let a otehotnela jsem v 31 letech hned hned v prvnim cyklu po vysazeni a ve svem okoli mam vic podobnych "pripadu").
@akemi9160 Jestli to chces resit, asi bych zkusila kolecko gynekolog/sexuolog/psycholog. Jedna z pricin muze byt tvoje vlastni sebevedomi, ja mam treba mensi chut na sex, kdyz mam pocit, ze jsem pribrala a sama sobe se nelibim, ale i cokoliv ve vztahu s partnerem, to se tezko takhle pres net radi 🙂 Ja bych asi zkusila sama na sobe pracovat, idealne nejaky sport, z endorfinu ma clovek hned lepsi naladu a casto i chut na sex. Nebo bych se zkusila zamyslet, jestli treba nemas nejakou tajnou erotickou fantazii, kterou bys chtela s partnerem zrealizovat, to by mohlo sexualni touhu taky hezky nakopnout.
Drzim palce, kazdopadne 🙂

tinaprofi
12. led 2017

mohlo se ti něco odehrát v hypofýze, sex je chemie, když se to rozhodí, tak je jasný, že může přijít ztráta libida. prej je na to dobrá čínská medicina 🙂 já tomu moc nerozumím, ale slyšela jsem to...zkus hledat alternativy, změnu jídelníčku, promluv si o tom s odborníkem atd