Zuby. Co myslíte?

lucaaaaaaqa
2. lis 2021

Ahoj holky mám velký dotaz.
Bolel mě zub 6tka v levo nahoře.
Asi půl roku prostě divný tlak pak už me to nebavilo brát furt prášky tak jsem šla k zubaři furt že to ze zubů není přesto ho vyvrtal dal nějaký flozky a bylo to ještě horší nakonec zub zablomboval ze mu nic není další 3 dny šílený bolesti takže nakonec zub vyndal. Začala me bolet 6 i na druhé straně. Poslal mě nakonec na vyšetření protože zub je zase v pořádku.
Jenže od vytržení té jedné 6tky mě bolí snad celá pusa je to už 3 týdny a stále mě bolí kosti okolo zubů střídavě mě bolí každý jiný zub pořád dokola šíleně mě z toho bolí hlava pořád.
Nevím jestli bolest krku zad a v krku je k tomu ale už jsem fakt zoufalá byla jsem na CT krvi i na magnetické rezonanci mozku a nikde níc už nevím kam jít ale nemůžu normálně fungovat děkuji za odpověď.

sanyy22
3. lis 2021

@lucaaaaaaqa https://www.lumident.cz/online-poradna.html zkus tady se zeptat, třeba ti poradí.

maxulekapcule
3. lis 2021

No ted jsem na tom byla podobne, mesic chodim po doktorech, furt ze zub zachranime, ale uz jsem zacala otikat, na pohotovosti taky nepomohli... Nakonec uz jsem ze sebe musela udelat totalni fnuknu a zajet k nejakymu soukromnikovi, tam zanet okostice, zub okamzite ven, antibiotika, osekavani kosti, no mnamka, navic v 8.mesici mi to teda dalo sezrat i miminko. Je to tyden, dasne porad zarudle, a bolest na licni kosti neustoupila, takze taky radost az nekam, chapu Te