Hledám tesaře z Mělníka: Kontakt na fešáka z dovolené?
Mám na Vás tak neobvyklou prosbu. Potřebovala bych zjistit jméno a kontakt na pana z okolí Mělníka který podniká jako tesař a truhlář ale neznám jeho jméno. Má kolem 40 let, sportovní typ, fešák a nosí brýle.
Jde o to, že jsem byla před 2 týdny na dovolené v Egyptě, Marsa Matrouh a ten pán tam byl sám se třemi malými dětmi tak ve věku 8-12 let. Dva kluci a holka. Pár krát jsme se spolu bavili na pláži a on říkal že je z Mělníka, zaměstnává ukrajince a má velkou firmu která dělá se dřevem - krovy, dřevostavby a že dělali vyhlídkové věže a stezky v korunách stromů v Čechách, Polsku a na Slovensku.
Přiznám se že jsem se do něj zahleděla co jsem si uvědomila bohužel až doma a jelikož říkal že je rozvedený, chtěla bych se s ním zkontaktovat. Hezky jsme si dokázali promluvit tak možná z toho bude láska😍.
Tak třeba ho zde najdeš https://m.facebook.com/groups/228139180620991/p...
@len_ka2011 tak autorkou, stačilo to dát na Mělník City a tady Máš jméno pána, kterého sháníte @libor Žižka
@pampelina18 tyvoe, neskutecny :D dobrej špion..
@sinicka 😂😂😂 viď, mě to nedalo a musela jsem to tam hodit 😂
@pampelina18 dobře ty..☝️😁 ještě vědět od autorky, jestli je to vážně on.👍 Jinak si myslím, že to bude k ničemu, kdyby se mu zalíbila, tak by se třeba představil, dal jí kontakt atd..🤷
@len_ka2011 už tvůj příspěvek je na FB skupince Mělník City. Nevím jestli jsi to víš,ale všichni tam píšou jedno jméno,že je to sto pro on.
@pampelina18 tebe jsem přehlédla,jj Libor Žižka 😉,tak jsem zvědavá jak to dopadne.
@len_ka2011 zkusila bych kontaktovat na fb Libor Žižka... Popis sedí na mého spolužáka ze ZŠ, a ostatní členové na fb skupině melnik city (kde nějaká dobrá duše sdílela screen) mají stejný dojem. Ať najdeš Libora i lásku
Jsem zvědavá jak tenhle příběh skončí ☺️☺️
Diskuzi čtu se zatajeným dechem, to je prostě červená knihovna ☺️👍, autorce fandím. A moc mě zajímá, jak to dopadlo 🙂
Už jsem ho našla. Děkuji za pomoc.
@len_ka2011 Tak to je super. Snad splní očekávání 😊
@len_ka2011 a dáte nám vědět zda jsou sympatie na obou stranách 🙈jsem silene zvědavá