• Přihlas se
  • Registrace nového člena
  • Získej PLUSPRO
  • Doporučujeme:  Beremese.cz Modrastrecha.cz
  • Přihlas se
  • Registrace nového člena
  • Získej PLUSPRO

Fotoblog jen pro přátele. Vidí ho jen registrovaní?

22. srpna 2011 
Prosím o radu - pokud vytvořím album a uzamknu ho jen pro přátele, znamená to, že pak fotky můžou vidět pouze zde registrovaní? jak můžou fotky vidět i ostatní (babičky atd)? musejí se registrovat? díky předem za pomoc
22. srp 2011 ve 12:11  • Odpověz  •  To se mi líbí
ano.a ještě musí být tví přátelé, si myslím.... :wink: :wink: :wink:
22. srp 2011 v 18:53  • Odpověz  •  To se mi líbí
Tvůj příspěvek