Používáme cookies. Více informací zde.
Zavři

Jak zablokovat fotoblog jen pro přátele?

jandalinka
1. pro 2010

Ahoj,vidím nad svým fotoblogem kolonku jen pro všechny uživatele,tj,zelená kolonku a kolonku oranžovou pro přátelé,ale když kliknu na oranžovou,že chci změnit,tak stejně po aktualizaci mi naběhne zase jen zelená kolonko,aby můj fotoblog viděli všichni uživatelé.Já bych chtěla jen pro přátelé,ale nedaří se mi to.Jak na to?Děkuju.

power700
1. pro 2010

Ahoj, tak nad tím samým jsem také už přemýšlela!
Ale tady jsou šikovná děvčata, takže nám jistě poradí. 🙂

beruskaveruska
1. pro 2010

ahoj tak to jsem taky nevyřešila, nakonec jsem alba smazala a musím je udělat znova a rovnou je blokobvat je pro přátele

krista
1. pro 2010

Ano, starý album již nelze předělat jen pro přátele (pokud nebyl předtím celý fotoblog skrytý) - musí se založit nový 😉

Sem začni psát odpověď...

Odešli