icon

Dárek pro 6,5letou dceru k Vánocům, máte tip?

pavlina276
1. říj 2014

Dobrý den, ráda bych s zeptala, co plánujete koupit svým holčičkám, ale i klučíkům okolo 6-7 let k Vánocům.Potřebovala bych nějakou inspiraci 🙂 Dcera ráda tvoří,maluje ale půjde do školy a všechny děti v tomto věku už mi přijdou technicky zruční (PC, hry, někteří tablety) a od toho jsme jí drželi daleko...tak právě váhám, jestli jí nekoupit něco takového(ale ne zase moc drahého). Děkuji za odpovědi, tipy a rady.

Strana
z2
krystalka
7. říj 2014

@myskin - jen tak pro porovnání: http://www.brio.cz/hracky/69-mechanicka-tocna.html a http://a-toys.cz/cz-detail-877943-maxim-tocna-d... .....a s ostatními věcmi je to podobné....jo, Brio má pár extra kousků, které jinde nemají, ale většina se dá v pohodě koupit od jiné firmy a mnohem levněji.....

myskin
7. říj 2014

@krystalka udělám to tak, že koupím nějakou sadu a k tomu pár vychytávek a uvidím jak se to ujme. U nás v Tescu měli tedy celkem prd, ale snad něco do vánoc přijde. Ještě jsem koukala v HM hračkách a tam nic moc. V Tescu mají kamenný tunel Brio a vydává super zvuky. Viděla jsem na youtube. Cena 700,-. Na Maxim jsem nekoukala, ten u nás nikde neměli, ale mrknu na netu. Do vánoc mám o zábavu postaráno 😀 .

krystalka
7. říj 2014

@myskin - jo, oni v Tescu poslední dobou téměř nic nemají, před těmi 4 lety, když jsme s tím začínali, tak toho měli daleko víc...teď už prakticky všechno objednáváme na netu... jinak u nás mělo asi největší úspěch pendolino na dálkové ovládání od Maxima, to taky vydává super realistické zvuky, máme ho 2 roky a zatím pořád drží a to ten první rok jezdilo prakticky každý den několik hodin...ještě že máme nabíječku baterek 😀

myskin
9. říj 2014

@krystalka tak jsem oběhala všechna hračkářství a nikde nic moc. Největší výběr mají v Tescu, tu jejich značku. Předevčírem tam měli Brio kamenný most a padací most, dnes už nic - někdo už to nejspíš koupil ☹ . Ale zase doplnili tu jejich značku a zaujal mě cinkající přejezd a lokomotiva na dálkové ovládání. Stála 399,-Kč což není špatné. Akorát nevím jaká to je kvalita aby něco vydržela. Na netu jsem našla za dobrou cenu střední sadu Brio se zvířátky, má to dvě mašinky, jednu klasik a druhou na baterie. Zvířátka jdou nakládat do vagónků. To je přesně pro naši malou. Koleje dokoupím buď na bazárku nebo v Tescu. K tomu objednám ty cinkající závory, kamenný tunel a líbí se mi myčka mašinek (Maxim). Jo a taky jsem na netu viděla mašinku na setrvačník, bliká a vydává zvuky (je na baterie) a tu bych taky brala. Zatím asi malé nedám mašinku na dálkové ovládání, mám obavy, že by s ní jezdila i růčo a tím ji odrovnala. Nebo risknu tu z Tesca. Ale to pendolino se mi taky moc líbí, dcera má v květnu narozeniny, když jí to chytne tak aspoň nebudu muset nic vymýšlet a budu vesele doplňovat vláčkodráhu 😀 .

krystalka
9. říj 2014

@myskin - oni v těch kamenných obchodech toho mívají málo, já to většinou objednávám na netu....jinak myčku máme taky a je velmi oblíbená 🙂 ....u téhle dráhy je fakt výhoda, že se to dá skoro donekonečna rozšiřovat a doplňovat podle věku a zájmu 🙂 ....jinak pozor, žádné mašinky na baterky nemají moc rády, když se s nimi jezdí ručně, rychle pak odchází ten motorek....

myskin
9. říj 2014

@krystalka toho jsem se právě bála, takže jí nechám k dispozici pouze tu na baterie co je v té sadě a až povyroste tak dostane teprve tu na dálkové ovládání. Sadu jsem vybírala taky podle vzhledu mašinek, pro naši malou je mašinka taková ta klasická, ty se jí líbí nejvíce, pendolino až bude větší nebo ho dostane tatínek 😀 . Po mašinkách vždycky toužil. Máme vláčkodráhu Lego Duplo, vyhraje si s tím, je to taky super, ale nejde ta sada moc rozšiřovat. Mašinka je na baterie, malá s ní kolikrát jezdila ručně, ale kupodivu to vydržela.

kuldas7
Odpověď byla odstraněná
katevema
31. říj 2014

Naše šestiletá dostane letos batoh Deuter, puzzle Disney princezny, stolní hru, válečková razítka, knížku se samolepkami a pak ještě vyberu jednu hračku, kterou si napsala do dopisu (buď barbínu Lociku, létající vílu nebo koníka s kočárem pro barbíny). Ještě má dnes narozeniny, tak to dostane koloběžku, samolepky Gelarti, pohádkovou knížku a CD s pohádkami od Svěráka. 🙂

hadriena
15. pro 2014

Těch nástrah na "kreativní sady" je dnes skutečně bezpočet, co? To máte smršťovačky, gelarti, bindeez, glitza, color me mine, loom bands, ...blázinec!

pierrott
Odpověď byla odstraněná
ajaksas
8. zář 2015

Ahoj🙂 já jsem mojí 6ti leté dcerunce koupila náušničky. Mladá slečna potřebuje svou garderobu🙂) Konkrétně jsem tedy nakupovala na: https://www.goldini.cz/ a pořídila jsem tyhle: https://www.goldini.cz/Detske-sperky/Nausnice-2...
Jsou vážně slušivé🙂)

Strana
z2