Dárek pro tříleťáka, kterého nic nebaví

leneee
5. srp 2017

Maminky,poradte prosim nejakou vychytavku pro trileteho kluka,ktereho nic nezaujme a nic ho nezabavi na dele jak dve sekundy.Potrebuji jako darek - do 300,-

annasmyckova
5. srp 2017

a co nejaké hrátky s vodou -mlýnek do vody, stříkací pistole...

leneee
autor
5. srp 2017

@annasmyckova take maji ☹

verena
5. srp 2017

Tak pak je to asi úplne jedno a můžeš koupit cokoliv, v pepcu maji spoustu hezkych hracek za levno a za tři stovky nabereš hromadu a třeba se s necim trefis. Meli tam chodici dinosaury na baterky, to by se triletakovi mohlo líbit. Jinak jak to pises, asi by mu pomohlo mu dát poukaz na prochazku v lese 🙂.

jbzirafa
5. srp 2017

A musí to byt hračka? Co třeba pěkný hrneček s obrázkem, krabička na svačinky a něco do ni. .zeptat se kdyžtak rodičů. .Něco praktického. .

lolam10
5. srp 2017

A co spolecna ativita?treba modelina a modelovat s nim.prijde mi ze nekdy je spis problem v tom ze dite nebavi si hrat samo nez ze by je nebavila ta dana hracka.tak dobre porizeni☺

leneee
autor
5. srp 2017

On ma jeste starsiho brachu takze hracek plno.venku jsou take porad.Takze maji i vsechno to ruzne sportovni vybaveni atd. Spis jsem si rikala koupit treba nejakou blbinku co by treba rodice nekoupili-nejakou vychytavku,atd.

leneee
autor
5. srp 2017

@verena treba neco jako ten chodici dinosaurus je super tip.

leneee
autor
5. srp 2017

Ale dekuji vsem za odpovedi a tipy 🙂

victress
5. srp 2017

@leneee není možné, aby ho něco nebavilo déle, chce to vyzkoušet a najít, co má rád-auta, vlaky, letadla, puzzle, omalovánky, kostky, LEGO, bublifuk, dětská pokladna co hrčí a vyjíždí jí ten šuplík, různé hry typu Dobble Junior nebo Cink, Den a noc od MINDOKu, pexeso, magnetická tabulka na kreslení, kinetický písek atd.

nikyselen
5. srp 2017

Pro triletaka budes mit nejlepsi neco co dela nejlepe kraval presne to co by mu rodice nekoupili,proroze jim to leze na nervy 😁
Ja takhle nosim bubinky,mikrofon atd. Maji z toho radost a rosice sili 😁 a ja je.dokonala teta 👍😁👌

sosama
5. srp 2017

@victress
Magnetickou tabulku jsem koupila teď dcerce (2 roky a 7 měsíců) a je z ní unešená. Jsou tam i jakoby "tiskátka"- srdce, šestiúhelník, trojúhelník, to jí také moc baví a pak to vše smazat 😅 Už také nevím co vymýšlet ale tohle je super!!😉 No a bublifuk, to je klasika co baví snad každé dítě. Akorát by mohli prodávat třeba litr náhradní náplně do bublifuku, páč dcerka to pokaždé po chvilce nechtěně vyleje a tak kupujeme stále další a další...😀 Zkoušeli jsme vyrobit z mýdla, jaru apod.ale nic tak "nebublinkuje" jako originál 👎🙂

leneee
autor
5. srp 2017

@victress dekuji za tipy-u niceho z vyjmenovanych nevydrzi,nebavi ho to.Zajimaji ho takove ty prakticke veci co najdete doma,treba jak se pousti voda,atd.Tim ho musi zabavit rodice.Ale mne jde o darek.Nedavno jsme mu neco dali k narozkam a podival se do tasticky a rekl - to nechci.Takze je to desne tezke.

nikyselen
5. srp 2017

@leneee
Tak detske naradi,prodavaji i detske monterky a rukavice jestli pracuje s tatou venku..

leneee
autor
5. srp 2017

@nikyselen taky ma 🙂 on by prave "vrtal" nejradsi klasickou vrtackou - zajima ho jak se toci- ale s takovym darkem by mne rodice hnali 🙂

horsiee
5. srp 2017

Co svěrací kazajku, tu určitě ještě nemá a určitě by s ní vydržel déle jak dvě vteřiny. Ale nezaručuje, že se v ní nebude nudit. 😂 Nevím pro takovéhle děti je těžké něco vybrat, kór když Vás minulé s dárkem poslal k šípku. To by mě štvalo.

apple_tree
5. srp 2017

Jestli mate sikovneho muze nebo sama se toho nebojite, udelejte mu takovou hraci desku, nevim ted presne, jak se tomu rika, ale muzete tam primontovat napriklad vypinac na svetlo, nejaky zamek, treba takovy ten bezpecnostni na dvere, nacvakavaci klicenku s klicem, proste ruzna dospelacka hejblata, ktera by ho zajimala.

victress
5. srp 2017

@leneee jestli on nebude trochu zhýčkaný tím, že všechny hračky už má nebo je má od staršího, pokud je takový praktický typ, tak nějakou sadu s pokusama, například tohle, ale protože je to až od 8 let, tak pod dohledem rodičů

https://zive-vzdelavaci-sady.heureka.cz/trefl-h...

https://zive-vzdelavaci-sady.heureka.cz/trefl-h...

třeba z něho díky vám bude nový Einstein😉

maii
5. srp 2017

Vstupenky do zoo, vedeckeho parku (pokud je rak zvidavy)? Jestli je to tak trochu nevdecne decko (hm to nechci), tak bych se na hracky ala pepco vyprdla. Bud zazitek (iq landie apod) nebo neco jako lego, mallu sdu, motorek. Ty levne blbosti - Za par minut/hodin/dni ho to prestane bavit a rodicum je to jen na pritez. Kor jdyz u niceho nevydrzi. Dala bych vstupenku/y a k tomu treba par hopiku (velky, svitici, takovy ten co skace krive...) nebo opravdovy vlastni sroubovak a lupu.

zmrzlinka
5. srp 2017

A sesit se samolepkami a jednoduchými ukolami by ho nebavil?

jbzirafa
5. srp 2017

@leneee tak Můj tříletý syn je taky praktik, ne, že by si nehrál s hračkami, ale dospelacke činnosti ho zajímají vic, chce Všechno dělat s tátou. To je v tom věku bezne. . A po dárcích hrackach neprahne. Takže doporucuji opravdu něco praktického jak se píše -nářadí, kolečko na zahradu, konvičku. nebo tričko jako má táta .nebo něco spotřebního, dobrotu. .nebo knížku .nebrala bych nic, co se nelibi rodičům.

leneee
autor
5. srp 2017

Dekuji vsem za tipy.Ono je fakt tezke neco mu dat.Bud uz vse ma po brachovi,nebo dostal nove svoje.Idealne musi mit vzdy to co starsi bracha... Nebavi ho ani to lego,ani tvorit,atd. Zajimaji ho veci jako triskat poklickama,prelivat vodu,poustet kohoutky,splachovat zachod...Ten zazitek je fajn tip-jen clovek uz to musi koupit pro celou rodinu a to uz zacne byt palka.Navic oni jsou docela aktivni rodina a porad jezdi na vylety atd... Proto bych radeji neco zajimaveho jen pro nej i kdyz me minule poslal s hrackou kamsi a sapal se po tom co dostal jeho bratr.

maminkaha
5. srp 2017

@leneee
Ahoj, ja budu kupovat synovi (ma 2 a pul roku) k svatku maly batoh, do ktereho si da par veci, kdyz pujde k babicce nebo na vylet.

japona
5. srp 2017

@leneee Kupte větší čokoládu a budete (u dítěte) za hvězdu🙂

leneee
autor
5. srp 2017

@japona tady zas znam postoj maminky-je to dobra kamaradka a tyto veci detem nechce davat,tak to musim respektovat 🙂

hermelinah
5. srp 2017

Dala bych mu černý pytel na hračky, ať jich dá pár pryč 😀 A nebo pomeranč, banán a jablko, a kdyby to nechtěl, tak mu to klidně sním 😀

hermelinah
5. srp 2017

A nebo "vodní bomby" to u nás bere dvouročka i čtyřleťáka 🙂

verena
5. srp 2017

@maminkaha batoh je dobrý, ani se neočekává, že ho bude bavit, ale když se mu bude líbit, t ak pokaždé, když ho vezme, ví, že je od tebe. ..
Jinak v tom pepcu maji i docela naučne hry, jako pexeso pro uši, nebo takovou tu dřevěnou věž z kostiček, jak se vyndávají spodní kostky, dokud to nespadne, puzzle,různé vybarvivacky se stetci apod. Nebo třeba hru s kostičkami, kde maji na čas sestavit model dle barev a tvarů, ale to už je pro starší. Já tam ted nabrala pro synovce hromadu věci asi za 270 kc a byl to úspěch. V hračkářství by to stalo trikrat tolik. Jeste me napadlo ty omalovánky vodou, to se "povede" každému diteti a jde to rychle, a možná to taky jeste neznají. A nebo stavebnice s ozubenými koly, pokud jen takový kutil, ale to bys asi musela objednat přes net. Kdysi jsem brala synovi a melo to i motorek na pohon, nevím, zda se to ještě prodava.
@leneee

maminkaha
6. srp 2017

@leneee
Jeste me napadlo - tricko (napr. s obrazkem oblibene postavicky), nebo neco, co rad ji a ma to povoleno od rodicu - ovoce, dzus, cerealie. A jestli rad pomaha mamince, tak by se mu mohlo hodit - detska sada na zametani, zehlicka apod.