Ahoj potřebovala bych poradit jaký dárek koupit dceři k Vánocům?Má 4 a půl roku a už mě nic nenapadá 🙂 panenku už máme i barbie a zdá se mi to pořád dokola.Co kupujete vy?
no jenže korálky už máme taky my little pony a jahůdku a ty ostatní paneky k tomu a little petshops.... tak už nevím 😀,ale dík podívám se na to moonsand!
Tak dcera dostane taky poníka, hrozně si ho přeje, páč ho viděla v reklamě 😉 . Pak jsme koupili dětský počítač Šikulka, včera jsem ho vyzkoušela, je super, ale řekla bych, že si s ním spíš vyhraje, až bude trošku starší. Vybrala jsem Lego Duplo Ville, je to domeček s postavičkama včetně miminka v kočárku. Od babiček dostane plyšové jídlo z Ikey, to se jí taky líbilo, dál pak chytré pero a magnetickou tabulku s magnetkama. No a samo různé knížky.
Navlíkací korálky a korálkovou mozaiku už máme delší dobu a fakt si s tím hraje hodně 🙂 !
Taky si myslím, že jsou docela vděčné ty malé spotřebiče... vysavač, trouba, toastovač apod. Loni dostala mikrovlnku včetně potravin a taky jí to baví.
Tak moje dceruška je 5letá a mooc si přeje monster panenky a taky poníka a taky nějakou tu kuchyňku a taky ze školy donesla slovo debil a pořát to říká tak nwm co s tím! 🙂 😉 😀
V jejím věku ji určitě už potěší i něco hezkého na sebe - například v Letňanech v Legowear mají krásné věci pro děvčátka, třeba s motivy lego princess.... Určitě to nebudou vyhozené peníze a potěší dcerku i maminku...
Jinak dceři je sedm a ještě jede v panenkách. Chce pro ně doplňky, oblečení. Obě děti dostanou od babiček tablety, jsme věčně na cestách, tak se hodí. Naučných, volně stažitelných her, je mraky. Dostanou tabulky na malování ( cca 200 Kč), chtějí hmoty na tvoření svíček a mýdel, chtějí barvy a plátna, pořád se u nás tvoří a maluje. Zvažovala jsem 3D pero, ale nakonec to necháme na příští rok. Syn si třeba přeje i gumové bonbóny, tučňáky, které tu jsou nesehnatelné. Jsou to jediné bonbóny, kromě červených gumových medvídků, které jí. Pod stromečkem nesmí chybět ani barevné ponožky, na to děti čekají. Dnes jsem jim objednala teplé overaly, chtěly je už delší dobu ( Lidl 200 akce) a oběma pěkně mikiny na zip ( hodně věcí jim šiju, ale mikiny na zip ne, našla jsem akci i slevový kupón), vzala jsem o číslo větší. Zvažuji ještě novou knihu k Albi tužce. Syn si přál knihu o koních, tu mám objednanou. A jednu společenskou hru. Syn tedy dostane velké terénní auto na ovladáni, moc si ho přál. Ale tak to by se asi tvé holčičce nelíbilo. 🙂. A vypadá to, že na terapiích dostane jako dárek klec pro křečka,, takže na nás bude ten křeček. 🫣 Od druhé babičky dostanou děti b-boxy na svačinu a ještě něco, co vybereme.....babička nám dá vždy nějakou částku a my za ni něco koupíme.
Jinak u nás děti celkově miluji tvoření, nepohrdnou ničím. Omalovánky, pastelky, fixy, plátna, tempery, nažehlovací korálky, různá lepítka, samolepky, tuže, lesklé papírky, papíry, čtvrtky, lepidla. Apod. To má vždy úspěch. Stejně tak jakákoli stavebnice. Loni jsem koupila květinovou stavebnici a tu má dcera moc ráda. Pak prostorové hry, různé Montessori hry a u nás i věci na motoriku, pohyb, cokoli na čem se dá jezdit a co se houpe. Dcera trošku začíná s oblečením. Hodně věcí šiju. Nikdy nepohrdne novýma šatama, miluje gumičky a čelenky do vlasů ( stačí levné Pepco), miluje cokoli voňavého do vany - pěny, sprchové, rozpustné koule..beru v dm, stačí i Balea, pěkně voní a sprchač je za dvacku. Pěnu , velkou láhev, jsem teď brala do mikulášského balíčku za 38.
ted je velky hit moonsand. nebo 4leta slecna uz zvladne hodne ,,tvorivych,, aktivit, ne? Navlikani koralku a pod.