Dárky na Vánoce
Vím, že mě asi ukamenujete, ale já už pomalu přemýšlím o vánocích 😀 Chci to tentokrát pojmout zodpovědně a nakoupit co nejvíc věcí v předstihu, abych se pak v listopadu nehroutila, že nemáme peníze. Děláte to taky tak? Máte vysledované, kdy je nejlepší čas koupit hračky, kdy je nějaké období slev apod....
Já letos budu manželovi darovat tu manboxeo bednu, protože to tu někdo někde zmiňoval a mně to od té doby velmi zaujalo. Jinak už nevím co stále dokola dávat. 🙂 to máte: výročí, svátek, narozeniny, vánoce, valentýn...každý dva měsíce dárky 🙂)
Ahoj, já začnu příští týden, a už teď mám pocit, že absolutně nestíhám -D. Většinou nakupuji ve slevách, ale mám štěstí, že rodina není moc náročná na drahé dárky, jsem raději, když si každý řekne co zhruba chce, abych nekupovala blbosti... ale i pěkné, výstavné věci občas koupím... jo, ten, kdo miluje Vánoce, tak ví o čem mluvím, pomalu v červenci začít myslet na vánoční dárky je pozdě 😀 Vánočním říjnovým nákupům zdar 🙂
Byla jsem teĎ v tescu a mají spoustu hraček ve slevě, asi vyprazdňují regály pře Vánocemi. 🙂
Holky, v jakém poměru kupujete dětem praktické dárky a hračky. A kolik dárků tak kupujete jednomu prckovi?
Ahoj maminky, kdybyste ještě pořád nevěděly, jaký dárek a chcete nějakou maličkost, mohlo by větší dítka potěšit zvířátko z ručníků - chvíli si pohrají, pokochají se a pak využijete ručník. Já jsem se takto nesmírně zavděčila neteři, která chtěla živého psa, kterého mít nemůže, tak teď je to její nejoblíbenější hafík - akorát ji nikdo nedonutil, aby ho rozdělala 🙂.
Nakupovala jsem v eshopu Leron.
Tak co třeba nějaké hry na ten Playstation? Já nevím, tak starého syna nemám, takže ti úplně neporadím, my ujíždíme na dřevěných vláčcích a kolejích:D. Takže máme vystaráno. 🙂
@lea0 ahoj a děkuji za tip a máš třeba fotku? 🙂 děkuji
@libidrozdova Není zač, fotku se pokusím přidat, jestli se mi to povede :D. Kdyžtak si zkus vyhledat samotný eshop, mají tam plno barev 🙂.
@lea0 super🙂 děkuji
My koupili dětská křesílka a magnetickou tabuli. Křesílka jsou suprová
http://www.bambulin.cz/tabule-prislusenstvi
http://www.bambulin.cz/kresilka#/pageSize=48&or...
Holky poraďte mi, co mám koupit pro neteř, má čtyři roky a má snad všechny hračky, které jsou na trhu. Chtěla bych jí koupit nebo vyrobit něco, čeho si bude trochu vážit a ještě to nemá (neco originálního)?
@nataska_ka Tak to bude za rok předškolačka, takže bych ji koupila nějakou hru, kde se pomalu učí počítat nebo číst první písmenka. Ideálně pokud je to spojené s nějakou oblíbenou postavičkou, např. Hello Kitty nebo Ledovým královstvím a podobně. Zvlášť. když už spoustu hraček má, jak píšete ...
@lucienn5 Děkuju za nápad 🙂 Ledové království miluje, tak snad něco vyberu 🙂
Holky nevíte, kde koupit dřevěnou židličku a stoleček pro 20mes dítě? Kromě Ikea,tam mají vyprodáno, co by se mi líbilo ☹Díky moc za tipy!
nejsi blázen já kupuju taky s velkým předtihem, protože nemám ráda jak pak je všude strašně moc lídí, a já kupuju tam kde se mi líbí a kde mají třeba nějako slevičku. 🙂

@rajecka já mám první dárky od března. Byly super akce,tak jsem toho využila. A jinak já o vánocích přemýšlím sotva jedny skončí.