icon

Dárky na Vánoce

rajecka
11. črc 2015

Vím, že mě asi ukamenujete, ale já už pomalu přemýšlím o vánocích 😀 Chci to tentokrát pojmout zodpovědně a nakoupit co nejvíc věcí v předstihu, abych se pak v listopadu nehroutila, že nemáme peníze. Děláte to taky tak? Máte vysledované, kdy je nejlepší čas koupit hračky, kdy je nějaké období slev apod....

Strana
z2
benjik
27. zář 2015

@rajecka já mám první dárky od března. Byly super akce,tak jsem toho využila. A jinak já o vánocích přemýšlím sotva jedny skončí.

smardik
28. zář 2015

@humpio u nás nesmí chybět knížka a nějaké společenská hra.

bohsedla
9. říj 2015
Uživatel bohsedla je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od bohsedla.

Já letos budu manželovi darovat tu manboxeo bednu, protože to tu někdo někde zmiňoval a mně to od té doby velmi zaujalo. Jinak už nevím co stále dokola dávat. 🙂 to máte: výročí, svátek, narozeniny, vánoce, valentýn...každý dva měsíce dárky 🙂)

verkaunka
9. říj 2015

Ahoj, já začnu příští týden, a už teď mám pocit, že absolutně nestíhám -D. Většinou nakupuji ve slevách, ale mám štěstí, že rodina není moc náročná na drahé dárky, jsem raději, když si každý řekne co zhruba chce, abych nekupovala blbosti... ale i pěkné, výstavné věci občas koupím... jo, ten, kdo miluje Vánoce, tak ví o čem mluvím, pomalu v červenci začít myslet na vánoční dárky je pozdě 😀 Vánočním říjnovým nákupům zdar 🙂

betelgeuzz
9. říj 2015

Byla jsem teĎ v tescu a mají spoustu hraček ve slevě, asi vyprazdňují regály pře Vánocemi. 🙂

elisis
30. říj 2015

Holky, v jakém poměru kupujete dětem praktické dárky a hračky. A kolik dárků tak kupujete jednomu prckovi?

lea0
9. pro 2015

Ahoj maminky, kdybyste ještě pořád nevěděly, jaký dárek a chcete nějakou maličkost, mohlo by větší dítka potěšit zvířátko z ručníků - chvíli si pohrají, pokochají se a pak využijete ručník. Já jsem se takto nesmírně zavděčila neteři, která chtěla živého psa, kterého mít nemůže, tak teď je to její nejoblíbenější hafík - akorát ji nikdo nedonutil, aby ho rozdělala 🙂.
Nakupovala jsem v eshopu Leron.

topinambur
10. pro 2015

Tak co třeba nějaké hry na ten Playstation? Já nevím, tak starého syna nemám, takže ti úplně neporadím, my ujíždíme na dřevěných vláčcích a kolejích:D. Takže máme vystaráno. 🙂

libidrozdova
11. pro 2015

@lea0 ahoj a děkuji za tip a máš třeba fotku? 🙂 děkuji

lea0
11. pro 2015

@libidrozdova Není zač, fotku se pokusím přidat, jestli se mi to povede :D. Kdyžtak si zkus vyhledat samotný eshop, mají tam plno barev 🙂.

libidrozdova
12. pro 2015

@lea0 super🙂 děkuji

anysekkk
14. pro 2015

My koupili dětská křesílka a magnetickou tabuli. Křesílka jsou suprová
http://www.bambulin.cz/tabule-prislusenstvi
http://www.bambulin.cz/kresilka#/pageSize=48&or...

nataska_ka
14. pro 2015
Uživatel nataska_ka je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od nataska_ka.

Holky poraďte mi, co mám koupit pro neteř, má čtyři roky a má snad všechny hračky, které jsou na trhu. Chtěla bych jí koupit nebo vyrobit něco, čeho si bude trochu vážit a ještě to nemá (neco originálního)?

lucienn5
14. pro 2015

@nataska_ka Tak to bude za rok předškolačka, takže bych ji koupila nějakou hru, kde se pomalu učí počítat nebo číst první písmenka. Ideálně pokud je to spojené s nějakou oblíbenou postavičkou, např. Hello Kitty nebo Ledovým královstvím a podobně. Zvlášť. když už spoustu hraček má, jak píšete ...

nataska_ka
15. pro 2015
Uživatel nataska_ka je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od nataska_ka.

@lucienn5 Děkuju za nápad 🙂 Ledové království miluje, tak snad něco vyberu 🙂

ditava
16. pro 2015

Holky nevíte, kde koupit dřevěnou židličku a stoleček pro 20mes dítě? Kromě Ikea,tam mají vyprodáno, co by se mi líbilo ☹Díky moc za tipy!

frenny
18. led 2016

nejsi blázen já kupuju taky s velkým předtihem, protože nemám ráda jak pak je všude strašně moc lídí, a já kupuju tam kde se mi líbí a kde mají třeba nějako slevičku. 🙂

Strana
z2