Desková hra pro 2,5leté dítě. Něco jiného než člověče nezlob se?

astrid_sk
18. únor 2021

Ahojte,
syn (2,5 roku) rad berie nase dospelacke deskovky a chce sa s nimi hrat, hadzat kockou a hybat panacikmi, ukladat karticky a pod. Existuje nejaka deskovka pre takto male deti? Nieco ine ako klasicke Clovece nezlob se? Pripadne ak by tam bola aj ina aktivita nez len hadzat kockou a posuvat panacikov, napr. ho bavi bortit panacikiv hadzenim kockou, ako kuzelky... Takze kludne nie cisto deskovka, ale nieco podobneho co by 2,5 letaka bavilo... Dakujem!

yenefer1
18. únor 2021

Zrovna dneska jsem se o tom bavila s kamarádkou, její malý má 2 a třičtvrtě a říkala, že ho kromě klasického člověče baví třeba černý petr a pak mluvila o těchto beruškách.
https://m.alza.cz/hracky/berusky-d473883.htm?ka...

vonrataj
18. únor 2021
mamikry
18. únor 2021

@astrid_sk Nase deti radi hraji do ted https://www.agatinsvet.cz/cesticka-se-zviratky/. Djeco toho ma pro male urcite vic.

nekiaxy
18. únor 2021

Syny od 2,5 let bavi Mysicko, utikej!, Berusky, clovece, obcas pexeso...a toho dvouleteho Kloboucku hop. Jen ty kloboucky jsou pak vsude:D

helabella
18. únor 2021

Pěkná hra je Můj první ovocný sad. Je tam krásné dřevěné ovoce.

zelenaesmolda
18. únor 2021

Me jsko malou hrozne bavila hra “pojd si hrat”.Je to jsko clovece ale pro mensi deti,jsou tam obrazky

monaluza
18. únor 2021

Moje prvni hra - Krtecek, Padajici opicky, Muj prvni ovocny sad, ...

astrid_sk
autor
18. únor 2021

Moc dakujem vsetkym za odpovede, vobec som netusila ze je tolko moznosti, podivam sa na to a nieco vyberieme 🙂 Syn je blazon do aut, bagrov, hasicov a motoriek, pricom zvieratka ho zas az tak moc neberu, ale tak, snad ho nieci z toho zaujme i tak...

prejeta_zaba
18. únor 2021

@astrid_sk Albi brain box, mají i dopravu nebo "moje první obrázky" nemá to panáčky, ale má to kostku, přesýpací hodiny a dá se u toho hodně mluvit a přizpůsobovat to věku. A nebo i Carcassonne nebo Dobble, neznám teda dětské verze, ale děti to bavilo přehrabovat a kolem 4. roku už plnohodnotně hrají. 😁

barussska1
18. únor 2021

@astrid_sk náš 2,5 letý hraje pořád dokola můj první ovocný sad, hází se kostkou a abírá ovoce. Pak ho moc baví velké puzzle, třeba hmatové od Janod. Hrajeme pexeso s traktorama a s autama, dřevěné vkladačky, puzzle maminky a miminka, dřevěné magnetické rybičky. Hmatej a najdi, je taky fajn. Ted ho to noc bavi.

mamikry
18. únor 2021

@prejeta_zaba Detske Carcassonne je super, to bavi i me, ale je teda pro starsi deti, tak od tech 4.

fifinka2020
18. únor 2021

U nas se jeste vcelku ujala takova ta vez, jak z ni vytahujes kostky... mame detskou verzi, bavi ho to i stavet a samozrejme nevadi, kdyz to shodi 🙂. Pripadne na podobnem principu jsou ty motoricke dtevene hry - kdy mas vetsinpu zviratko a skladas na nej dalsi kostky a nesmi se to zborit.

hejluc
21. únor 2021

.

hankaros
21. únor 2021

Moje první hra Krtek, Kloboucku, hop!, dobrý je taky domino, hodně hrajeme pexeso.

codal
21. únor 2021

Pro takhle malé děti jsou moc hezké hry od Djeca. Máme teď něco ve stylu prší a malá to miluje, i když ji ještě musím radit.

codal
21. únor 2021

Například tyhle.. dají se najít na Agatinsvet