icon

Doporučíte bezpečnou elektrokoloběžku pro čtyřletého?

matkacekatelka
21. led 2022

Poradíte mi z vl.zkušeností? Máme to do školky asi 20minut pěšky, tak chci pořídit synovi eletrokoloběžku, jsou mu 4.

Doporučíte mi nějakou? Líbí se mi, když rodič může nastavit rychlost. Ne když dítě zmáčkne páčku a rozjede se nekontrolovatelně.

Díky za tipy

konidana
21. led 2022

@matkacekatelka ne. Nikdy bych detem neporidila nic elektro. At jezdi na odrazedle nebo na kole. Elektrokolobezku maximalne velkou pro sebe s tim, ze dite budu vozit.

ivya
21. led 2022

Elektrokoloběžku nejdřív tak od 16 let...

@konidana Na elektrokoloběžce se smí vézt jen jeden člověk, děti se na nich vozit nesmí.

konidana
21. led 2022

@ivya ok. Na kole taky nesmim vozit deti na nosici🤣. Ale ja jsem z principu proti elektropopojizdedlum pro deti minimalne do 15 let. ( i ty ruzne hoowry haverboardy atd.)

bara88
21. led 2022

Elektrokolobezku pro 4 leté dítě?a to je jako myšleno vážně?

misamisenka
21. led 2022

Taky mi prijde elektrokolobezka pro dite uplne mimo. Bud bych mu poridila normalni kolobezku (s vetsima kolama, petileta dcera ma treba Yedoo), pokud by ji jeste nezvladal, tak se da poridit obycejna kolobezka sobe a k tomu stupatko v Decathlonu (takhle vozim po meste triletaka ja).

matkacekatelka
autor
21. led 2022

@misamisenka dobry nápad. Můžete mi prosím poslat odkaz na koloběžku+ stupátko,?to bude asi opravdu bezpečnější než elektro pro prcka. To ho vozíte před sebou?

te_reza
21. led 2022

@matkacekatelka jakože on pojede a ty za ním poběžíš? Pro tak malé dítě to je nesmysl. Buď kolo/odrážedlo nebo já si sama sobě pořídila velkou koloběžku a občas se vezem obě.

matkacekatelka
autor
21. led 2022

Děkuji za upřímné reakce 🙏 obyčejná koloběžka je taky řešení

matkacekatelka
autor
21. led 2022

Mohu jet já+dítě na jedné koloběžce?

te_reza
21. led 2022

@matkacekatelka co bys nemohla?mam s nosností 120 kg abychom se pohodlně vlezli a jedem. Po rovině, do kopce bych s ní chcípla 😂 po hlavní silnici s ní ale nejezdím.

ele_nka
21. led 2022

Pětiletý má koloběžku svoji a já druhou a před sebe jen postavím tříleťáka. Jezdíme tak do školky běžně.

krisstina93
21. led 2022

Ja bych na to nepostavila ani našeho prvnaka a to na normální koloběžce jezdí hodně dobře i na různých rampách apod. Kup si ji pro sebe a dite postav před sebe, když už. Kamarád tak vozí malého, akorát mu přidělal jedny řidítka navíc níž pod ty svoje.

misamisenka
21. led 2022

@matkacekatelka Mám tohle stupátko https://www.decathlon.cz/p/detske-stupatko-na-k... Koloběžku jsem si koupila bazarovou Yedoo City. Předtím jsem to zkoušela bez stupátka a to se mi jelo fakt špatně, jak jsem musela mít stojnou nohu nakřivo (a to mám velikost nohy jen 38). Za mě stupátko super. Mám ho od podzima a používám ho tak jednou týdně. Jeli jsme i třeba takhle viz fotka, ale to už byl dost záhul a běžně vozím jenom toho tříleťáka před sebou 🙂 A teda ještě dodám, že my bydlíme na rovině, do kopců bych si s koloběžkou netroufla.