Jak vybrat ten nejlepší Gábinin kouzelný domek?
Ahoj, mohla bych se zeptat toho, kdo má Gabinin kouzelný domek? 😊 Našla jsem dokonce 3 druhy - duhová střecha, obyč střecha a střecha s očima kočky. Jaký je v nich sakryš rozdíl? 😅 A pak jak je to s pokojíčky? Jsou kompatibilní se všemi? Je potřeba je odkoupit zvlášť nebo jsou dostatečně vybavené i v té základní verzi? Děkuji moc za jakékoli rady.
Anonym - bude to dárek k Vánocům. 🙂

My máme ten první domeček. Ono je to jako hračka docela fajn, dcera si s ním docela hodně hraje, akorát k tomu nebyly figurky, což mě osobně docela zklamalo — ty se musí dokoupit. 😀
Podle mě jsou ty domečky stejné, jen jiné provedení, a tam vidím, tuším, jakýsi výtah? To bude všechno stejné.
My máme ten první domeček. Ono je to jako hračka docela fajn, dcera si s ním docela hodně hraje, akorát k tomu nebyly figurky, což mě osobně docela zklamalo — ty se musí dokoupit. 😀
@klokanka31 @anezzzka36 Tak zrovna s figurkama počítám, že bude potřeba dokoupit. Ty už mám v košíku. 😃 😊

@anonym_autor Mně přijde že je jen rozdíl v barevném provedení. Naši kupovali pod stromeček ten první, s duhovou střechou. Ale chce to dokoupit figurky...