icon

Kde sehnat retro pexesa pro vánoční dárek?

nikolakotl
30. říj 2025

Dobrý den,
sháním tato retro pexesa, lze i oskenované, ale pouze kompletní. U prvního pexesa by mi stačilo oskenovat a poslat pouze 4 obrázky (večerníček, krteček, pejsek a kočička, bob a bobek). Kdyby jste teda někdo měli, tak budu opravdu moc vděčná, chtěla bych je totiž darovat na vánoce. Samozřejmě zaplatím za vynaložený čas.
Děkuji a s pozdravem,
Nikola

(obrázky jsou půjčené z jiných inzerátů)

Kde sehnat retro pexesa pro vánoční dárek?Kde sehnat retro pexesa pro vánoční dárek?Kde sehnat retro pexesa pro vánoční dárek?
voskovkyapastelky
31. říj 2025

Ty jo, možná doma máme všechny. Určitě si je pamatuji. Dneska přijede máma, zkusím ji napsat a poprosit ať je přiveze. Připomeňte se prosím!

drep
31. říj 2025

@nikolakotl máme doma to 100% poslední a nejspíš i první, ale jsme na dovolené, když mi napíšeš v sobotu večer, najdu ho.

voskovkyapastelky
31. říj 2025

Tak první a třetí máme, ale bohužel neúplné 🤦

hennrietta
31. říj 2025

První si pamatuji. Měli jsme ho, když jsem byla malá. 😍

nikolakotl
autor
25. lis 2025
@drep

@nikolakotl máme doma to 100% poslední a nejspíš i první, ale jsme na dovolené, když mi napíšeš v sobotu večer, najdu ho.

@drep tak jsem si to přečetla až teď, tak se připomínám o obě pexesa...o to první bych měla zájem jenom v případě, že by tam byly ty 4 druhy, které mi chybí...děkuji

nikolakotl
autor
25. lis 2025
@voskovkyapastelky

Tak první a třetí máme, ale bohužel neúplné 🤦

@voskovkyapastelky píšu trochu se zpožděním, ale máte u toho prvního ty 4 druhy (večerníček, krteček, pejsek a kočička, bob a bobek)? Mě by to stačilo naskenovat, ostatní mám.