Kde sehnat retro pexesa pro vánoční dárek?
Dobrý den,
sháním tato retro pexesa, lze i oskenované, ale pouze kompletní. U prvního pexesa by mi stačilo oskenovat a poslat pouze 4 obrázky (večerníček, krteček, pejsek a kočička, bob a bobek). Kdyby jste teda někdo měli, tak budu opravdu moc vděčná, chtěla bych je totiž darovat na vánoce. Samozřejmě zaplatím za vynaložený čas.
Děkuji a s pozdravem,
Nikola
(obrázky jsou půjčené z jiných inzerátů)

@nikolakotl máme doma to 100% poslední a nejspíš i první, ale jsme na dovolené, když mi napíšeš v sobotu večer, najdu ho.
Tak první a třetí máme, ale bohužel neúplné 🤦
První si pamatuji. Měli jsme ho, když jsem byla malá. 😍
@nikolakotl máme doma to 100% poslední a nejspíš i první, ale jsme na dovolené, když mi napíšeš v sobotu večer, najdu ho.
@drep tak jsem si to přečetla až teď, tak se připomínám o obě pexesa...o to první bych měla zájem jenom v případě, že by tam byly ty 4 druhy, které mi chybí...děkuji
Tak první a třetí máme, ale bohužel neúplné 🤦
@voskovkyapastelky píšu trochu se zpožděním, ale máte u toho prvního ty 4 druhy (večerníček, krteček, pejsek a kočička, bob a bobek)? Mě by to stačilo naskenovat, ostatní mám.

Ty jo, možná doma máme všechny. Určitě si je pamatuji. Dneska přijede máma, zkusím ji napsat a poprosit ať je přiveze. Připomeňte se prosím!