Knížka pro 5,5 a 3leté děti s klasickými pohádkami?

vvvsut
25. říj 2014

marne hledam na netu a vzdy tam je jich bud malo nebo nic moc ilustrace.dlouhe cteni malou moc nebavi zak spis vic obrazku povida podle nich i sama a ne moc kratke aby.kdyz budu cist tak syn starsi z toho neco mel ale zas ne moc dlouhe pribehy proste akorat. existuje?
co ctete detem vy? bavi je vubec klasicky nebo spis jine ? dik

diniki
25. říj 2014

U nás teď vedou na celé čáře Včelí medvídci, ale ty pohádky jsou hodně krátké. Bavíme se u jejich čtení všichni. A pak taky máme hodně rádi Starohradské pohádky čaroděje Archibalda I., tam jsou obrázky vždy hlavně za pohádkou, ale díky tomu si ji celou zrekapitulujeme 🙂 Jsem zvědavá, jestli se tip bude hodit 🙂?

milmic
26. říj 2014

My máme obrázkové pejska a kočičku, prodávají se jednotlivé kapitoly, obrázek přes celou stránku a k tomu dvě věty. Máme takto jak vařili dort a jak myli podlahu, děti jsou nadšené. 🙂

barborakvasnovska
8. srp 2020

Jmenuji se Barbora Kvasnovská a jsem autorka pohádkových knížek pro děti o malém dráčkovi Drápkovi. Jsou plné krásných obrázků od ilustrátorky Barbory Brůnové.
Knížky jsou určeny pro děti od tří let, užijí si je však i ty, které už samy čtou a které mají rády dobrodružství. Jestli chcete vědět víc, jděte na https://bit.ly/KupDrapka, kde si může přečíst více a knížku objednat.