Kočárek pro panenky Adbor Lily. Máte zkušenosti, reálné fotky?

katkaajirka
20. říj 2019

Zdravím, maminky,
máte někdo zkušenosti s tímto kočárkem? A hlavně by mě zajímaly reálné fotky, protože jsem na netu našla jen čtyři druhy a v porovnání s promo fotkami mi přišly barevně odlišné. Nějak se nemůžeme rozhodnout, kterou barevnou kombinaci vybrat, když nevíme, jak bude ve skutečnosti vypadat.
Díky 🙂

vacel1
20. říj 2019

@katkaajirka chceš ho pro dceru? Máme šedo-růžový a barva je krásná. Dcera ho dostala asi ve dvou letech a moc s ním jezdit nechtěla. Na tak malé dítě mi přijde těžký. Má i jiné a s nimi jezdí raději. Jinak je kočárek opravdu kvalitní a pěkně zpracovaný. Trochu nevýhoda, že přední kolečka nejsou otočná, ale zas třeba někomu to vyhovuje.

aklin
20. říj 2019

My mame s kvetinami a kazdy se za nim otaci. Kocarek je krasny, dcera si snim hraje. Nejradeji by ho sebou vsude tahala.

endy85
20. říj 2019

Dcerka ho má od necelých tří let a kočárek je opravdu hezký, bytelný. Jediné, co mi trochu vadí je, že nemá otočná přední kolečka, manipulovalo by se s ním lépe, ale i tak s ním dcerka jezdí hezky a vozí ho po bytě i skoro rok a půl letý syn a nemá s tím problém.

endy85
20. říj 2019

Ale když teď koukám na stáří Vaší dcerky, asi bych pro začátek volila nějaký ,,lehčí,, a právě s tou aretací předních koleček. Na doma asi dobré, ale pokud by s ním chtěla jezdit déle, na tak malou holčičku bude asi ještě těžký.

katkaajirka
autor
20. říj 2019

@vacel1 ano, pro dceru k Vánocům. Máme doma obyčejné golfky, ale prý ji brní ručičky, když s nim jezdi venku, tak chceme už nějaký lepší. Jaké máte oblíbenější kočárky? Já se právě pořád nemůžu rozhodnout a zatím vyhrává tento.

katkaajirka
autor
20. říj 2019

@aklin nemáte náhodou fotku? Ty květinové vzory vypadají moc pěkně

katkaajirka
autor
20. říj 2019

@endy85 děkuji moc za fotku, je opravdu moc pěkný. V herničce už něco podobného zkoušela a jezdilo se ji s tím dobře. Tím, že ho dostane ne Vánoce a ven s ním vyjede až někdy po druhém roce, tak myslím, že už je zbytečné kupovat další malý kočárek. Teď má golfky a nechce s nimi venku jezdit, že ji brní ručičky.

endy85
20. říj 2019

@katkaajirka Tak třeba by jí vyhovoval, jak jsem psala, syn má skoro rok a půl a po bytě ho vozí v pohodě, venku si myslím, že by ho neutáhl do zatáček,....ale pokud dcerka není úplný drobek a navíc teď by ho zatím měla na doma, asi by to šlo 🙂 Jinak já ještě pokukovala po tomto: Smoby Kombinovaný kočárek Maxi (viz foto), ten je asi na to ovládání snažší, má aretaci, ale vzhledově se mí více líbil právě ten Abdor.

endy85
20. říj 2019
vacel1
21. říj 2019

Ten smoby máme taky a nějak ji nebere ani doma a ani venku, ale každé dítě je jiné. Já jí teď v létě koupila ještě Britax 3-kolový a ten vzala na milost a má ho ráda. Uvažovala jsem nad Britaxem Smile, ale tím že už hluboký doma máme a nechtěla je, jsem nakonec koupila Bob jogger. Ten je úplně lehký, lze složit na placku a jezdí s námi v autě. A co dcerku vzít někam do hračkářství, jen se podívat, třeba by ji nějaký zaujal...

katkaajirka
autor
21. říj 2019

@endy85 Drobek dcerka není a síly má taky na rozdávání. Na Smoby Quinny jsme se taky dívali a původně to byl můj favorit. Ale na to, jak má malou korbičku, má dost vysoko rukojeť. Chtěla jsem i nějaký menší, ale všechno to jsou hrkátka. Takže ten Adbor nejspíš vyhraje 😀

katkaajirka
autor
21. říj 2019

@vacel1 Původně jsme pro ni chtěli něco menšího, ale když jsme se byli dívat v hračkářstvích (a že jsem navštívili všechny v městě), tak to bylo jedno velké zklamání. Ty menší kočárky byly takové hrkátka, stříška nedržela, kolečka se zadrhávaly... na doma možná dobré, ale když ho budeme mít i na ven, no nevím 😀 a pak už měli jen hodně velké nebo sporťáky, a to mi zatím přijde zbytečné, když golfky už má. Máme v Ostravě asi malý výběr 😀 teď jsme se byli podívat ještě v Sambaby a měli tam kočárek Jasmine, který je teda dle mého stejný jako Adbor, jen si ho pojmenovali jinak. A jezdila s ním pěkně, ani mi nepřišlo, že by na ni byl moc velký a když s nim začne pořádně jezdit až za půl roku, tak bude úplně ideální.

vacel1
21. říj 2019

@katkaajirka tak to jo, já to brala při pořizování úplně stejně, jen ta naše opička to nepochopila 😉

aklin
21. říj 2019
evee24
24. říj 2019

Maminky chci se zeptat. Vejde se do kočárku 50cm panenka? Děkuji 🙂

endy85
24. říj 2019

@evee24 Ano,dcera v něm má 50 cm panenku 😉

evee24
25. říj 2019

@endy85 moc děkuji. Právě dostane dcera panenku götz a sháním pěkný kočárek aby se tam vešla. Tak moc děkuji ještě jednou. Jsem nadšená.

vacel1
25. říj 2019

Vleze se tam i 90cm miminko 😂

lilian2111
25. říj 2019

@vacel1 😆😆😆

zelenaesmolda
25. říj 2019

@katkaajirka
pridam svoji zkusenost z detstvi-jedna kamaradka mela kocar sportak u ktereho se dala prehodit rukojet bud po nebo proti smeru jizdy,vsichni ostatni jsme meli klasicke hluboke a zavidely ji ho 🙂
Jeste by me zajimalo jak se tenhle kocar da slozit treba do auta kdyby si ho chtela vzit s sebou na dovolenou nebo na vylet?

evee24
26. říj 2019

@vacel1 😂 boží