Kočárek pro panenky Adbor Lily. Poradíte, prosím?

leni88
22. lis 2020

Hezký den, chci se poradit, zda máte někdo zkušenost s tímto kočárkem: https://kogiel.cz/obchod/detske-zbozi/hracky/ko... . Vybírám dárek pro dceru k vánocům, jsou jí skoro 4 roky, asi 93cm, 10,5kg, je malinká. A vzhledem k tomu, že se teď nemůžu nikam podívat na živo, tak nevím, jestli by byl kočárek výškově vhodný, nemáte ho někdo doma? Jak staré děti s ním jezdí?

Případně, kdyby měl někdo tip na kočárek ne polské výroby, tak bych byla ráda. Že by se našel nějaký český je asi nemožné.

Děkuji.

vacel1
22. lis 2020

@leni88 máme doma, dcera ho dostala ve 2 letech, moc s ním jezdit nechce, řekla bych, že je docela těžký, i teď v 5 si raději zvolí lehčí a aby měl otočná přední kola. Líp se jí s ním manipuluje. Ale na druhou stranu - vydrží, je pevný, nikde nic nevrže, často do něj lezla a pořád je ok.

kafr
22. lis 2020

Dcera je taky drobek, dostala ho letos k 2. narozeninám, aktuálně má cca 90cm a 11kg. Výškově v pohodě, má nastavitelnou rukojeť. Je pravda, že je takový robustní, hůř se s ním zatáčí, dcera s ním trochu zapasí, ale aspoň to není takový ten chechták, co když se o něj opře, tak se konstrukce ohne. Rozhodně koupi nelituji, je opravdu kvalitní a hezky zpracovaný.
Přemýšlím, že bych přikoupila nějaké laciné golfky.

fyii
22. lis 2020

@leni88 ahoj mam taky malou (2) a drobnou holcicku jako ty a koupila jsem tento. Ovlada se krasne. A jde na nej pridelat s jejich autosedacka
Je to smoby, a je celkem bytelny, mame od nich hracek vic