icon

Kruh do vody pro miminko

newwi
29. kvě 2018

Ahoj,
mate nekdo zkusenost s kruhem swimtrainer pro miminka? Vaham mezi nim a klasickym "sedatkem"... jeste jsme zadny nemeli a tak nevim-nechci dat 500 kc zbytecne. Samozrejme,ze si rada priplatim za kvalitu. Potrebuji jen nazor a zkusenosti... Dekuji 😊

lajochova84
29. kvě 2018

Já koupila to sedátko. A teda nelíbí se mu tam. Teď mu je rok. Jako 500 za kruh je fakt dost. Pokud tě netizi peníze, zkusit to můžeš (a pak mi dát vědět 🙂 mám uz vyzkoušeno, ze dítě stejně ve vodě dlouho nevydrží a stejně tam s ním musíš být, jde to i bez kruhu.

newwi
autor
30. kvě 2018

@lajochova84 No penize resime dost,ale koukala jsem na ruzna videa a tak a ten drahy se mi prave docela libi... prijde mi,ze v nem ma mimco trosku "samostatnejsi" pohyb... mame bazen na zahrade-je jasne,ze tam s ni budu,ale ona je hrozny "drakous" a myslim si,ze by byla nadsena,kdyby se mohla sama presouvat (jinak ji to jeste prilis nejde,ale snazi se) 😂

brusinka91
30. kvě 2018

My mame teda to obyc sedatko s krtkem a malemu staci 🙂 Mohl i kopat nohama nebo chodit po dne, i si cabrat ruce. 500 za kruh do vody bych teda asi nedala 🙂

martinato1989
30. kvě 2018

@newwi teď jsme objednávali kruh pro naši malou ale ještě jsme nezkouseli, máme ho ještě zabaleny v krabici z mallu 😂 ani nevím co je to za značku. Teda jestli myslíš ten kruh pro miminka na krk.

newwi
autor
30. kvě 2018

@martinato1989 nene... tohle je neco jineho. Je to klasika kruh s popruhama-je spesl "vypodlozeny" tak,aby se neprevratil...

pabka
2. čer 2018

@newwi máme a ani jedna dcera v tom nechtěla být...

newwi
autor
22. čer 2018

@lajochova84 tak kruh prisel a je ozkousen... mala je z nej nadsena!!!!Smeje se,jen kdyz ho vidi 😊krasne v nem "plave".Rozhodne tech penez nelituji 👍😊

lajochova84
22. čer 2018

@newwi díky za recenzi.