Máte zkušenost se sourozeneckým kočárkem Hauck Duett?

verin
2. lis 2011

Ahojte holky, máte některá zkušenost se sourozeneckým kočárkem hauck duett? Jste s ním spokojené? http://abckocarky.cz/kocarky/kombinovane-kocark... Díky moc 🙂)

oxalis
8. kvě 2017

Obnovuji diskuzi. Nemate nekdo prosim zkusenost?

pethy
23. kvě 2017

My ho máme doma🙂Naprostá spokojenost. Rozdíl mezi syny je 18m, hledala jsem něco dostupného a jsem spokojená, po městě absolutně dostačující, do terénu vůbec není. Nosnost výborná, jezdíme ověšení batůžky, motorkou a drží, tenhle kočárek je dělník🙂Není odpružený, takže uplně komfortní pro čerstvouše novorozence není kvůli drncání, ale delší vycházky jsme stejně podnikali až po šestinedělí, řešili jsme to druhým kočárkem.

letadlo13
23. kvě 2017

Já taky hledala a nakonec jsem koupila bazárkový Jané, trojkolka. Ten byl i terénní a vozím v tom dvouleťáka a mimčo, na zimu to bylo k nezaplacení. Má velké nafukovací kola, z těch mini koleček by mě u nás v terénu, sněhu, polních cestách a lese, asi trefilo.

oxalis
25. kvě 2017

Ahoj. Dekuju za reakce. Ja prave potrebuju trochu terenni. A trojkolka neni tak stabilni. Nevim. Ted jeste uvazuju nad nad: Joie Evalite Duo Two Tone Black. Neni sice moc terenni. Kolecka mala, ale odpruzena. A cena ok. Deti za sebou. No uvidime. Budem mit taky 18mesicu od sebe.

martinkakozlova91
17. led 2018

@oxalis Dobrý den chtěla jsem se zeptat zda jste nakonec volila variantu Joie Evalite Duo kočárek a jal jste s ním spokojená? Dekuji za info... Kozlová

oxalis
31. led 2018

Dobrý den,
dřív jsem neměla čas, tak až dnes. Kočárek jsme koupili joie evalite duo. Vypadá dobře a je opravdu lehoučký. Nicméně zatím moc zkušeností nemám, protože se malá narodila v na začátku listopadu a tady na horách napadl sníh. Takže jsem s ním jela 2x a jednou včera v Hradci.
Postřehy jsou zatím takové:
1) manžel měl dost problém upravit pásy pro staršího syna. Ve velmi zjednodušeném návodu je to popsáno pouze u zadního sedátka. A tam je to řešeno jinak než u prvního. No něco rozebral a nakonec se povedlo.
2) přední sedátko má moc nízko opěrku pro nohy. Syn měl v roce a půl skoro 90cm a nedosáhl na ni a tím pádem i trochu jakoby sjíždí. No, včera v Hradci už docela nožičkami dosáhl. A vypadal docela spokojeně.
3) přední sedátko má dvě polohy. Když ho dám do té víc "ležmo" a on se chce pro něco natáhnout, tak to velmi snadno narovná vlastní silou do té vzpřímenější polohy. A já mu to opět musím povolit na "ležmo".
4) když jsem s předními kolečky najela třeba na kámen, tak je úplně vidět jak se to jakoby ohne (kolečko i s tou vidlicí, kde je kolečko uchyceno). Ale nevím, hned se to vrátí zpět. Žádný problém to zatím nebyl. Ale v terénu to pokoušet teda nebudu.
5) mám v tom vložnou tašku Hauck a sedí tam perfektně.
6) s kočárkem se jezdí dobře. Je teda samozřejmě malinko delší, takže když cesta není rovná, ale nakloněná k jedné straně, tak to dřete rukama. Ale to asi bude u všech tandemů. A tento je opravdu lehoučký. Kočárek naklopit a vyjet na chodník není vůbec problém.
7)sedátka se zdají úzká, ale syn tam v zimní kombinéze a v lehčím fusaku nemá problém. A není žádný drobek.

Zatím tedy tak. Myslím, že na to dostat se z bodu a do b je kočárek více než dostačují. Asi nebude pro prcka vepředu tak pohodlný jako klasický sporťák, ale syn mi tam i usnul, tak to taky nebude tak hrozný. Do terénu asi kočárek kvůli malým předním kolům nebude, ale ono to ani moc nejde vzhledem ke konstrukci - tandemové. Ideální asi bude pro ty, kdy ten starší už částečně popojde a občas se sveze. Cena je podle mě velmi příznivá.
Víc budu vědět na jaře 🙂

oxalis
31. led 2018
martinkakozlova91
1. únor 2018

Dobrý den moc děkuji za všechny informace a že jste si s tím dala určitě práci moc děkuji..Kočárek nám přišel minulý týden tak na první pohled je to moc hezký,lehký a snadno ovladatelný kočár tak snad se to potvrdí i v praxi,co mě dost překvapilo je že zadní sedák nejde polohovat do vzpřímené polohy ale jen do takového polosedu,ale to snad ani nevyužijeme vzhledem k tomu že ten starší syn snad už bude brzy chodit a než ten druhý vyroste tak už velký kočár potřebovat snad nebudeme... Ty kolečka ve předu ksou tam jen tak nasazený to mi přijde také dost nebezpečný abych je cestou někde neztratila...😀 a co nám jde dost špatně je polohovat přední sedačku do té druhé polohy ta opěrka nám tam nejde vůbec zacvaknout ale zase se mi nechce kvůli tomu posílat kočár zpět a hlavně nevím zda to tak nemá náhodou být... Tak snad nám bude kočár sloužit alespoň na takové ty důležité věci jako úřady a tak akorát ještě nevím zda se s ním vejdu do výtahu ty jsou totiž všude...😀 Děkuji moc a přeji vám krásný den