Oslava narozenin. Jaké hry na zabavení?

innuska123
30. pro 2023

Holky jakyma hrama se zabavuji Vase deti na narozeninove oslave? Dejte mi tip. Jedna se o deti ve veku 7+. Dekuji

konidana
31. pro 2023

@innuska123 snad vzdycky hrali nekolik hodin schovku v byte. Dokonce jim kolikrat stacil i jen pokojicek (cca 4 az 6 deti) . Prisly si na to samy, ja jim nikdy zabavu nevymejslela.

l_
31. pro 2023

@innuska123 mam tu vzdy holcicky.. zabavu maj volnou, ale vzdy vymyslim.nejaky tvoreni, protoze je fajn, mit je cim zklidnit 🙈 posledni dva roky u nas jedou ve velkym sadrove odlitky (delam sama).. ale ted jsem dlaa i ruzne tvoreni ve stylu vystrihat a slepit a tak..

veunka17
31. pro 2023

@l_ prosím o tip návod nebo prostě jak dělat sádrové odlitky 🙈 mám z nich strach vždy se něco po... Když zkouším něco nového 🤣

l_
31. pro 2023

@veunka17 idealni jsou silikonove formy, ale jde to i z mekkeho plastu.. obyc sadra , rozmichat s vodou, nalit a nechat vytvrdnout... Lepsi je asi tekutejsi..

l_
31. pro 2023
zuzineckah
31. pro 2023

já jsem na domácí oslavy rezignovala zhruba v jejich 5 letech, takže většinou jumpark, únikovky atd.

prejeta_zaba
31. pro 2023

Měla jsem tvoření (byl halloween, takže vystříhané dýně z tvrdého papíru a k tomu různé nalepovací oči, kočky, duchy atp. k tomu fixy, třpytky a vystačilo jim to asi na hodinu 😁, což jsem ani nečekala) - v zimě bych udělala totéž třeba se sněhovými vločkami. A pak minisoutěže - vypínání hudby, musí obsadit židli; poznávání písniček; namotávání provázku na trubku. V létě jsem dělala stezku po fáborcích s úkoly. Mozna by kratší procházka s úkoly šla i teď. Kámoška ještě dělala nějaký kvíz - něco jako lovec. Chtěla jsem se co nejvíc vyhnout tomu, aby mi 10 dětí obracelo dům vzhůru nohama, což se stejně člověk nevyhne, ale lepší než celé odpoledne. Ve volné zábavě je nejvíc bavilo auto na ovládání a schovka (a samozřejmě totální ptákoviny).