Panenka pro 2letou holčičku. Máte tip?

dolly82
17. led 2024

Zdravím a prosím o Vaše zkušenosti, jaká panenka zaujme malou holčičku, máme jen s měkkým tělíčkem Baby born a teď nevím, zda zvolit miminko nebo raději nějakou interaktivní?

Děkuji

1pomnenka
17. led 2024

Baby born je z hnusného plastu, mám ráda tyto panenky:
https://www.pinkorblue.cz/corolle-panenka-prali...

fifinka2020
17. led 2024

@dolly82 za mě úplně jakákoli🙂. Dcera dostala s měkkým telickem a tahá ji všude, nedávno dostala I takové malé plastové (nic moc) a taky se jich "ujala". Naši třeba nejvíc baví je "svlekat", takže nějakou, co to umožňuje a mít k ní různé doplňky... vzhled je spíš podle mě v tomto věku o vkusu maminky 🙂. Má třeba nadhernou latkovou holčičku, co zpívá a mluví (taky darek) a ta ji tedy nezaujala...

klaruskaholubinka
17. led 2024

Naše malá dostala v roce a půl baby born tu litl 36 cm a tahá ji všude. Bez ní nikam nejde, teď si ji i sama oblece. I s ní spí a ani ji nevadí že není měkká.. momentálně má 2 a půl.

krisstina93
17. led 2024

Dcera bude mít teď dva roky, panenek má hromadu, mame baby born starší sestřičku, ta je na ji ještě celkem velká, baby annabel klasické miminko je taky těžké, pak má takovou látkovou co zpívá, s tou rada spi ale přes den si s ji hrát nechce. Nejvíc tahá asi baby born plavacka a baby annabel takovou první která má cele měkké tělo (včetně rukou a nohou) a jen plastovou hlavu. Jinak ji baví spis malé panenky, takové ty děti od barbin :D akorat sem jim musela zabavit boticky :D ale třeba v kočárku nejradši vozí plysaky.

elfka21
17. led 2024

@dolly82 Moje dcera má nejoblíbenější ručně háčkovanou, na koupání musí ale mít celoplastovou, a pak má ještě asi dvě miminka a všechny opečovává, oblíká, uspává ukolébavkama a vodí do školky (2,5 roku, do školky sama ještě nechodí) 😉