Patnáctiměsíční dítko. Co s ním doma podnikáte?
28. bře 2020
Obehraná písnička, ale pro každý věk jsou ty aktivity trochu jiné... Čím se doma bavíte s patnáctiměsíčním dítkem? Mám kluka, byli jsme zvyklí chodit dvakrát denně třeba na dvě hodiny ven, tak mi přijde, že už mi docházejí nápady, co doma dělat. Napište, čím se doma zabaví vaše stejně staré ratolesti. Děkuji a hodně zdraví, sil a optimismu všem 🙂
Díky. Koukám, že většinu také děláme. Jen plastelínu jsme teda nezkoušeli, na to asi nemám odvahu, všechno cpe furt do pusy... Dobré je, když se děti aspoň chvíli zabaví vzájemně. U nás je to ale fakt jen na chvilku. Staršímu je právě dnes 13 let a díky učení má o zábavu postaráno a času na cokoli jiného minimum. Ale zas musím říct, že když je potřeba, malej na velkýho dá ☺️

ukazujem si knizky. stavime kostky. dam mu do ruky pastelky a necham ho cmarat. rad pomaha v kuchyni. dam mu misku a varecku. s tim se zabavi snad nejdyl. nebo udelam testo z mouky a vody at si placa. plastelina se.nam neosvedcila. tu chtel jist. poustim mu pisnicky. rikame si rikanky a pohybovy rokanky. pak ho taky necham at si najde aktivitu sam. pak si poustime roborybku v koupelne. mam vyhodou ze ho zabavi i dvojcaci brachove kdyz sou doma ted. je to narocny nekdy. taky sme zvykli hodne chodit ven. kolikrat si donese boty a nechape ze to ted moc nejde. takovymu prckovi to hold clovek nevysvetli