icon

Plastová klouzačka. Dceři jsou 2 roky. Využije ji?

j.a.n.u.s.
8. bře 2009

Ahoj, chtela bych koupit plastovou klouzacku mrnousovi....ted se objevila v Tes*u...takova mensi se tremi schudkami.....mala bude mit dva roky v dubnu....myslite, ze to vyuzije?
Klouze se rada, ale vyuzije to i pozdeji?

Co jineho na zahradu?

Piskoviste uz existuje...taky plastove 😒 , ja uz pocitam s tim, ze Elis vnuci si s tim budou taky hrat 🙄

lennis
8. bře 2009

Janusko, máme Smoby - střední, Honys na ni jezdí od 1. roku, přes zimu v pokojíčku, od jara ji dáme zas ven.
http://www.nejlevnejsihrackarna.cz/detska-skluz...

mila01
8. bře 2009

Ahojky,my jsme kupovali dcerce klouzačku,když jí byly dva roky a blbne na ní doteď a to už jí je pět.Máme ještě mladší holku a ta už na ní umí taky a hodně na ní dovádějí - já jí jedině doporučuji,nám se ta koupě hooodně vyplatila.Na zahradu je k nezaplacení. 🙂

j.a.n.u.s.
autor
9. bře 2009

Parada! Holky diky... 😉

zoubek
12. čer 2009

Ahojky, obnovuji téma. Můžete mi prosím poradit. Chtěla bych koupit klouzačku pro mého ročního prcka,ale vůbec nevím jakou velikost. Koukala jsem, že existuje od smoby i s bazénkem a míčky pro nejmenší děti, máte s tím někdo zkušenost? Nebo koupit již nějakou střední velikost? Fakt nevím.. ☹

maart
12. čer 2009

Taky bych chtela koupit skluzavku...mam jedno batole a 2 vetsi deti...poradite? Kterou? Je dobra ta s pripojenim na vodu? Holky, co mate zahradky, poradte, diky 🙂 .

zoubek
18. čer 2009

Tak jsem se odpovědi nedočkala. Koupili jsme tu malinkou od smoby s bazénkem, je úplně kouzelná a super. Honzík má rok a skluzavka je od dvou let, takže mu i nějaký čas vydrží 🙂 Teď ho budeme klouzat my a za rok už to bude umět sám. 😉

nikka.vo
18. čer 2009

Radím koupit Smoby 1,5 metru skluz 😉

pec
18. čer 2009

Tak my máme taky Smoby s medvídkem Pú. Délka skluzu 95 cm. Malá dostala k roku, bazének a míčky jsme dokoupili zvlášť a přesně od čtrnácti měsíců se umí klouzat sama. Moc jí to baví. 🙂 A i pětiletá holčinka, která k nám chodí na návštěvu si taky vyhraje. I tak to doma zabere dost místa, větší už bych do bytu nebrala. 😉

kubaka
19. čer 2009

taky máme z Tesca malou s medvídkem Pú, skluz necelý metr a vydovádí se na ní. Je pořád venku a zatim přežila rok. Báli jsme se koupit moc vysokou, protože bychom ho museli hlídat - na téhle malé si leze a klouže sám už od roka a půl. Stála asi 800,-

mkr
19. čer 2009

maart - my budem kupovat klasiku 3 metrovou manžel k tomu udělá ještě domeček 🙂 jinak malá už se sama klouže na velký klouzačkách na hřištích, takže pokud je možnost koupila bych velkou a ta 3 metrová je do 100 kil, tak se můžem klouzat taky

nikes
19. čer 2009

tak my jsme malé pořídili skluzavku , když měla cca 1,5 roku a baví ji doted. Mám ji v albu. Často k nám chodí děti a dokážou se na ni klouzat i 2 hodiny vkuse.

maart
19. čer 2009

Mkr a ostatni diky. Nakonec jsme objednali takovou peknou, skluz 180 cm, ktera je od 3 let, tak snad se na tom vyradi i kluci, V pondeli by tady mela byt, tak dam fotecky 🙂 .

Je to ta Little Tikes http://www.maxikovy-hracky.cz/katalog/hracky-na... jsme jeste o vetsi, ale mame malou zahradku, deti uz maji houpacky, tak to musi stacit. Domecek by byl taky fajn, ale kam s nim....

markytkaaa
19. čer 2009

My jsme kupovali skluzavku s Medvídkem Pú ... skluz má asi metr možná necelý a je možné ji připojit na zahradní hadici - na zvlhčení 🙂 Já si myslím, že do těch tří let si na ní vyhraje na pohůdku 🙂 Teď teda jezdí jen když ho tam dáme, ale líbí se mu to 🙂 😀

randulka
Odpověď byla odstraněná
mobina
20. srp 2009

Obnovuju. Jak jste spokojené se Smoby 150 cm?

janabarvova
30. srp 2009

My jsme naší čtyřleté dceři pořídili tuhle skluzavku http://www.worker.cz/1352/detska-klouzacka-s-xy... a jsme my i dcera spokojeni 🙂 Nejvíce se vyblbne na skluzavce a xylofon se slyšet taky dost často

iv123
17. lis 2012

Ahoj, máte někdo "Skluzavku XS 95cm Smoby"?
http://skluzavky.heureka.cz/skluzavka-s-vlhceni...
Dcera má 1 a půl roku a chtěla bych jí koupit do bytu. Co myslíte, do kolika let na ní bude jezdit?
Děkuji za každou odpověď.

centrino
29. pro 2012

obnovuju téme, přemýšlíme nad skluzavkou. mame 2 letyho prcka. jakou by jste doporucili? jak vysokou?diky vsem za rady a zkušenosti 🙂. a s vlhčením nebo bez? a na té s vlhčením jde klouzat i bez vody, nebo to nejede? díky 🙂