Žirafa Sophie - byla uvnitř plíseň?

felineli
4. črc 2017

Holky chci malé pořídit žirafu Sophii na kousání, a narazila jsem na nemilé stránky se špatnými recenzemi ... po rozstřihnutí hračky byla uvnitř plíseň... zkoušela jste to některá ?? Teď jsem na vážkách zda koupit a zda to neni fake ..

Hračka je vyrobená ze 100% přírodní gumy (kaučuk) a potravinářské barvy, a proto je pro dítě naprosto bezpečná. Jak to teda je ?

yerry
4. črc 2017

@felineli já jsem to teda neviděla, nečetla a hračku ani při dvou dětech neznám ale připadá mi divné že to někdo zkoušel rozstřihnout..... Pokud to nebyl někdo kdo testuje tyhle věci ale jen nějaký internetový Rejpal, tak bych tomu asi nevěřila.... Přijde mi divné že by nějaká maminka jen tak pro nic za nic rozstřihla dítěti hračku aby zjistila jestli je uvnitř vše v pořádku....

leilunka
4. črc 2017

spíš bych to viděla tak, že ji někdo dával na koupání do vody a ona tím pískátkem nabírala vodu a pak to v ní plesnivělo, to tak dělávají i obyčejné hračky do vody, já z toho tu vodu vystříkávám, ale stejně občas nějaká je vevnitř už černá a vylítne z ní černý kousek, tak ji vyhazuji... asi to chce nechat někde pořádně vysušit

misulinka44
5. črc 2017

Pokud má v sobě dírku,tak stačí,když se dá do vody a ta tam vždy v nějakém množství zůstane... Je to problém všech gumových hraček. Řeším to tak,že jednou za čas naberu desinfekci-sanytol injekční stříkačkou a stříknu do té dírky...pořádně protřepat a vyliju a propláchnu vodou. Hračky jsou jako nové a bez plísně;)