Britax b-motion 3 má věčně ojetá zadní kola
Zdravím, mám Britax b-motion 3 a jak na korbě tak u sporťáku mám vždy po 2 měsících projete pláště na zadních kolech. Setkal se někdo s podobným problémem? Je pravda, že s kočárkem najezdím cca 10km/denně, ale i tak mi to připadá dost zvláštní teda. Můžete prosím poradit? Typ kvalitnějších plášťů např. ? Používám Mitas a mám pocit že ta pryž je z velmi měkké směsi, proto se tak sjíždí. Děkuji předem za reakce. Hanka
@hana_drapa Tam máte nafukovací kola? Já mám BM 4 teda, ale kola drží krásně, už odvozil 2 děti a čeká ho třetí a kola jako nová. 10km denně nenajezdíme, ale rozhodně ho nešetřím, jezdíme dost.
Ano nafukovací. Měněné pláště začátkem listopadu a vzorek je zase téměř pryč. A dvakrát jsem zase pichla.
@hana_drapa nepřefukuj kola. Tohle dělá přefukování kol.
Můžu se zeptat, kde kupujete pneumatiky? Uz jsme 2x objednávali a vždy nam došel špatný rozměr. Moc dekuji
My mame obdobny problem, vzorrk v pohode ale na vsech kolech mame defekt 🙁 kocar mame trictvrte roku, cekala jsem teda vetsi kvalitu.
Koupila jsem teď pláště Schwalbe. Mrkněte, jsou dražší, ale mají úpravu proti defektu. Pryž je z tužší směsi, tak jsem zvědavá kolik s nimi najezdime. Koupila jsem je od kamarádů už jezdene na vyzkoušení.
@bambullkaa tím to bohužel není, zkoušeli jsme různý tlak v kolech a bohužel se stejným výsledkem. 2 měsíce a duse jako cedník 🙂
@radkaxxx kupovala jsem je u nás v cykloshopu v novém Jičíně, nicméně si troufám říct, že vám je objednaji v kterém koliv cyklo shopu, nemusíš pak platit poštovné. Za mě ale pláště od mitasu alias Rubeny jsou na prd, tak na lehké ježdění, malou zátěž a uspávání na balkoně dobrý 🙂. Testla bych ty Schwalbe, mají daleko více materiálu a úpravu proti defektu, což teď v zimě jsme měli i 2*za měsíc. Kdyz srovnám kolik duši a plášťů už jsem kupovala, investice do těchto plášťů je vratná velmi rychle. Rozměry 47-203 je to běžná Kočárková velikost.
@hana_drapa díky za odpověď.. my máme b-motion 4 a asi má jiný rozměr kol než trojka.. Přesně todle číslo jsme teď vraceli, protože opět nesedělo :(
Jo tam je to jiné
dobrý den, podařilo se Vám sehnat pláště pro b-motion 4?
@nikifi mám b motion 3 a koupila jsem pláště Schwalbe a jezdím s nimi dodnes bez defektu bez projetin.
@nikifi ne, jsou to nejake atypické. Musela jsem bakonec koupit cele nove kola, ktere staly 1500kc.abych pravdu rekla byla jsem a stala jsem dost naštvaná.

Ja jsem ho mela a prave jsem ocenila opak. Kola po kazdodenni jizde a v terenu jak nove... Je to cca 2roky..