Byly jste spokojené se sporťákem Bugaboo Donkey Twin?
3. čer 2015
Mám 9měsíční holčičky a cca před měsícem jsme začali používat sporťák Easywalker. Nejsem s ním vůbec spokojená - hlavně polohování na systém zipů je šílené a vůbec mi nevyhovuje.. Navíc nejde dát do úplného sedu, tak se holky pořád snaží sednout, ale nejde jim to.. Taky jsem si myslela, že mi nebude vadit, že na holky neuvidím (nepřehazuje se madlo), ale až teď zjišťuju, že je to na prd, že pořád obíhám kočárek.. Když nechám otevřené okýnko v boudičce - zase na ně šíleně praží slunce a taky přístup ke spodním košům není moc ideální... Uvažujeme o koupi jiného kočárku a koukala jsem na Bugaboo. Jde mi také o to, aby se dal jednoduše složit a byl i lehký, protože hodně cestujeme. Moc děkuji za váš čas a za informace!!

Dobry den, mohu se zeptat, jak jste se rozhodla? Cekam dvojcatka a vahame prave mezi Donkey a Easywalkerem- Donkey se mi libi vic, ale nechci zas davat prednost vzhledu pred funkcnosti, pokud by v tom byl markantni rozdil..jste schopna jiz porovnat, pripadne nekdo jiny? Dekuji!