Cybex Balios vs. Priam: Proč je rozdíl v ceně?
Ahoj, vybíráme právě nový kočárek a zaujaly mě 2 modely Cybex . Konkrétně Priam a balios. Jen mi nějak nesedí ta cena? Jak je možné že Balios vychází ve dvojkombinace na necelých 15000 a Priam přes 30 000?
@ratajovska za me balios urcite nebrat, tedy pokud ho nemate jen do obchodaku.
@petralafatova můžu vědět důvod? Zdá se mi na pohled super. Kolečka mi přijdou podobné jako na Priam. Jinak na žádný terén ho nepotřebujeme. Jde nám hlavně o dovolené, případně nějaké výlety do zoo atd. Jinak bydlíme na vesnici ,ale jezdíme jen po asfaltových cestách. Aktuálně doma máme jiný kočárek,ale naprosto neprakticky 😃
@ratajovska řeším to samé, ráda si tu přečtu pro a proti 👍🎀
@ratajovska na fb doporučuji skupinu cybexmanie.. balios má měkká pěnová kola a stěžují si tam, že jedno vyletí ven a jsou kolečka samý dulek od kamínků. My máme priam verzi 2018 a jsme spokojení, teď v něm jezdí už naše druhé.
@ratajovska v tom případě bych sáhla po baliosu ..my ho máme jako hlavní kočárek už od narození ,ale teď v něm vozím už rok a půl starou dcerku a nemůžu si stěžovat. Měli jsme problém s vrzáním kolečka - reklamace a ihned zaslali nové ,po zaslání videa.
Za mě super kočárek odpovídající poměr cena / kvalita☺️

@ratajovska priam je premiovy model, balios je nizsi trida.