Cybex Gazelle nebo Joolz Geo3 pro dva sourozence?
Dobrý den,
mám dotaz budeme mít druhé mimčo a kluci budou od sebe 2 roky a 3 měsíce. Uvažujeme nad sourozeneckým kočárkem, protože straší syn je dost kočárkový. Mam dotaz zda mate zkušenost s Cybex Gazelle nebo Joolz Geo3. Vic se mi líbí Geo3, protože máme Day 5. Ale zase Gazelle má více variant jak kočárek sestavit. Co byste mi tedy doporučuji. Děkuji.
Připichuju se do diskuze, Cybex Gazelle jsem viděla včera naživo na hřišti u jedné mamky a zmiňovala, že musí mít mimčo víc od sebe, protože při opačné konfiguraci by nezvedla kočáru zadní kolečka pro nájezd na obrubník. Za mě dost důležitá věc. Kočárky se sezením vedle sebe jsou zase pro mě jeden velký strach, že se někam nevejdu a ten kočárek se prostě nezúží (zatímco u sezení za sebou není šířka problém a i kdybych musela sundat korbu i sedačku, tak projedu na šířku vždycky v pohodě). Takže babo raď. Taky potřebuju řešit ideálně aby se vešel i na eskalátory, protože bydlíme u stanice metra bez výtahu a eskalátory dost používám. Na ty bude debilní každý dvoukočárek. 😐